Чергове шоу силовиків, щоб вилучити книги та підкинути зброю

Росія
Друкарня

10 грудня російські ЗМІ з посиланням на сайт МВС розтиражували новину про те, що у Дагестані пройшла масштабна спецоперація по припиненню діяльності міжнародної організації Хізб ут-Тахрір.

По підозрі у причетності до Хізб ут-Тахрір було здійснено 47 обшуків, 52 особи було затримано, троє жителів Махачкали були заарештовані. Усі дії силовиків відбувались у межах раніше порушених кримінальних справ по ч. 1 ст.30, ст. 278 та ч.1 ст.282 УК РФ, тобто «спроба захоплення влади шляхом скинення конституційного устрою»та «екстремізм».

Для затвердження брехні про те, що Хізб ут-Тахрір ставить на меті насильницьке скинення конституційного устрою у РФ, у ході обшуків, під час яких вилучались ісламські книги, було підкинуто гранати та саморобний вибуховий пристрій. Тим самим, влада у черговий раз довела, що їм нічого протиставити заклику Хізб ут-Тахрір, окрім нахабної брехні та грубої сили.  

Росія є єдиною країною у світі, де Хізб ут-Тахрір визнали терористичною організацією. Нема нічого дивного у тому, що силовики переслідують хлопців із Хізб ут-Тахрір, оскільки Росія бореться з Ісламом, а Хізб стоїть на його захисті. Але усе в цьому світі підкоряється Аллаху ﷻ, Який зробив так, що брехня не може приховати істину. Всевишній говорить:

وَقُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا

«Скажи: «Явилась істина, і згинула брехня. Воістину, брехня приречена на загибель» (17:81).

Незважаючи на усі підступи ворогів Аллаха ﷻ, заклик Хізб ут-Тахрір продовжується і усе більше людей дізнається правду про Іслам. Якщо Аллах ﷻ випробовує когось із хлопців Хізба позбавленням волі, то Він також піклується і про те, щоб заклик тривав. Сказав Аллах ﷻ:

وَإِذْ يَمْكُرُ بِكَ الَّذِينَ كَفَرُواْ لِيُثْبِتُوكَ أَوْ يَقْتُلُوكَ أَوْ يُخْرِجُوكَ وَيَمْكُرُونَ وَيَمْكُرُ اللّهُ وَاللّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ

«Ось невіруючі ухитрялися, щоб заточити, вбити або вигнати тебе. Вони хитрували, і Аллах хитрував, проте адже Аллах Найкращий із хитрунів» (8:30).


Аллах ﷻ неодмінно принизить брехунів та усіх, хто протистоїть поширенню істини і це лише питання часу.

Посланець Аллаха ﷺ сказав: «Ця справа неодмінно дійде, куди доходять ніч та день, і не залишить Аллах жодного будинку осілих або кочових жителів інакше, як введе в нього цю релігію, возвеличивши славного та принизивши жалюгідного. Славою Аллах піднесе Іслам, а приниженням принизить невір’я» (вивели Ахмад та Табарані).  


Медіа Офіс Хізб ут-Тахрір Росія
Сулейман Ібрагімов
11.12.2013 р.

Головне меню