Росія

24 червня у переддень настання Священного місяцю Рамадан у місті Санкт-Петербург силовики провели спецоперацію із затримання мусульман з Хізб ут-Тахрір.

21.05.2014 року президент Татарстану, Рустам Міннеханов привітав татарстанців з черговою річницею прийняття Ісламу Волзькою Булгарією.

18 лютого 2014 року Кізлярський районний суд республіки Дагестан виніс вирок Карташову Магомеду та Абдулмумінову Мураду. Мусульман засудили по ч.1 ст.318 УК РФ (застосування насильства по відношенню до представника влади) до трьох років ув’язнення у колонії поселення.

 بسم الله الرحمن الرحيم

До кінця січня 2014 повідомлення із Татарстану про те, що іще одного мусульманина заарештували, катували, провели обшук, викрали або засудили на якийсь тюремний строк стали настільки численними, що стало складно запам’ятовувати низку цих тяжких вістей.

По результатам участі у конференції «Женева-2» голова МЗС РФ Сергій Лавров дав інтерв’ю телеканалу НТВ, де сказав: «Дуже важливо, щоб політичний процес супроводжувався об’єднанням здорових сил, які думають про свою батьківщину, а не про утворення халіфату на Близькому Сході та на півночі Африки.

10 грудня російські ЗМІ з посиланням на сайт МВС розтиражували новину про те, що у Дагестані пройшла масштабна спецоперація по припиненню діяльності міжнародної організації Хізб ут-Тахрір.

Головне меню