Росія, як і увесь світ, намагається протистояти встановленню Халіфату

Росія
Друкарня

По результатам участі у конференції «Женева-2» голова МЗС РФ Сергій Лавров дав інтерв’ю телеканалу НТВ, де сказав: «Дуже важливо, щоб політичний процес супроводжувався об’єднанням здорових сил, які думають про свою батьківщину, а не про утворення халіфату на Близькому Сході та на півночі Африки.

Щоб їх об’єднати та допомогти їм самими різноманітними способами боротися з терористичною загрозою. Це задача для усього регіону і для усього світу».

 

22.01.2014 Лавров заявив наступне: «Якщо на першому етапі переговорного процесу боки зможуть  спільно висловитися на користь утворення саме такої Сирії, на користь збереження її багатоетнічності, багатоконфесійності  її світського характеру, думаю, це вже само по собі буде важливим сигналом».

14.12.2013 року в інтерв’ю телеканалу Вісті 24 Сергій Лавров говорив про те, що «визрівають умови, коли усі сирійські патріоти повинні зрозуміти, що для них важливіше: воювати на боці тих, хто хоче перетворити Сирію у халіфат, або все-таки об’єднатися та повернути своїй батьківщині той образ, яким вона славилась сторіччями, а саме – багатоконфесійної, багатоетнічної, світської країни, в якій комфортно живеться усім». Наприкінці міністр відзначив те, що «ця тема однозначно буде однією із головних на Женевській конференції».
 
Ці заяви голови МЗС РФ вказують на наступне:

1. Росія та решта країн Заходу усвідомили, що прийшов час глобальних геополітичних змін на Близькому Сході і вже не приховують того, що у Сирії можливо встановлення Халіфату! Захід зі своїми союзниками докладають усіх зусиль, щоб відтягнути той день, коли на ісламські землі повернеться справедливість Ісламу, а для мусульман завершиться епоха брехні, підступності та тиранії правителів-маріонеток. Вороги Ісламу та мусульман розуміють, що з встановленням Халіфату, мусульмани набудуть одного аміра, який згуртує ісламську Умму та поверне їй колишню велич. З цієї причини Росія та США вхопилися за можливість проведення «Женеви-2», бажаючи запобігти встановленню Халіфату, схиливши на свій бік так звану світську опозицію та протиставивши її моджахедам, а потім знайти альтернативу вбивці Башару, тим самим намагаючись зберегти світський режим у Сирії.  

2. Заяви Лаврова говорять про те, що Росія всерйоз побоюється геополітичних змін з встановленням Халіфату, оскільки це пов’язано з ризиками у торгівлі нафтою та газом. Окрім цього, Росія відчуває свою ідейну слабкість перед очікуваною ісламською державою, тому  як через ЗМІ, так і за допомогою МЗС, веде антиісламську пропаганду.  Історія свідчить, що Халіфат, завдяки повному втіленню Ісламу, успішно поширює ідеологію та розчиняє в собі цілі народи та культури, роблячи їх єдиною ісламською Уммою. Враховуючи той факт, що тільки в Росії проживає більше 20 млн., влада всерйоз побоюється стрімкого поширення Ісламу не тільки на Близькому Сході, але і на пострадянському просторі.   

3. Голова російської дипломатії не приховує своїх цілей і вже не говорить, що МЗС Росії бажає зупинити вбивство мирного населення у Сирії, а відкрито заявляє, що основна мета «Женеви-2» об’єднати світську опозицію та режим Башара для протистояння тим, хто бореться за втілення Ісламу. Тим самим, Лавров продовжує підтримувати вбивцю дітей та старих, Башара, та відкрито говорить про те, що більше за усе турбує Росію у Сирії.   

4. Голова МЗС Росії  чудово обізнаний, як саме почалось озброєне протистояння у Сирії, що саме Башар почав вбивати старих, дітей та жінок, які вийшли протестувати проти його тиранії. Лавров знає, що тільки невпинні вбивства мирного населення призвели до озброєного захисту та боротьбі з режимом Асада як самих сирійців, так і моджахедів, які підтримали їх,  із інших країн світу. Лавров також розуміє, що народ Сирії побажав зміни світської системи на Халіфат саме після звірств Башара та лицемірства таких країн як США та Росія, які, кажучи про збереження життів, лише сприяли вбивству мирного населення. Але, незважаючи на усе це, Лавров називає терористами тих, хто побажав захистити народ Сирії і став боротися за відродження Халіфату, у той час, як саме Башар, будучи головним терористом у Сирії, вбиває старих, дітей та жінок і робить це російським озброєнням.   

Усе це свідчить про те, наскільки країни невір’я турбуються про свої інтереси, лицемірно кажучи при цьому про інтереси сирійського народу, а також про те, як ці країни брехні об’єднались у протистоянні очікуваному Халіфату.
Лаврову варто знати, що Сирія не має вікової історії втілення світської системи, але має багатовікову історію втілення Ісламу! Саме мусульмани Шаму прославили цю землю, а не родина проклятих Асадів, і у найближчий , з волі Аллаха, час, незважаючи на усі підступи ворогів Ісламу, Шам  стане колискою другого праведного Халіфату.  

Мусульмани Сирії обернули погляд на свою релігію та побачили, що порятунок не у тому, щоб убрати Башара, а в запровадженні своєї релігії.  Згадуючи слова Умара (р.а.) «…в Ісламі ваша велич та щастя», мусульмани працюють для усунення капіталістичної системи та повноцінного повернення Ісламу. Мусульмани Шаму вже не приймуть той низький образ життя та культуру, які намагається нав’язати їм безбожний Захід зі своєю світською системою. Тому ані Лаврову, ані Керрі вже не вдасться відвернути мусульман Шаму від їх істинного шляху розвитку!

Сказав Аллах:

يُرِيدُونَ أَن يُطْفِؤُواْ نُورَ اللّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللّهُ إِلاَّ أَن يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

«Вони хочуть загасити світ Аллаха своїми вустами. Але Аллах не допустить цього і завершить поширення Свого світу, навіть якщо це ненависно невіруючим» (9:32).

Сьогодні ми є свідками того, як Росія поруч з іншими країнами Заходу бажає протистояти тому, що обіцяв Аллах ﷻ:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُم فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

«Обіцяв Аллах тим із вас, які увірували та робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно тому, як він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55).
 

З волі Аллаха ﷻ, «Женева-2» - це останні потуги епохи тиранії, яка паде згідно словам Посланця Алаха ﷺ:

إِنَّكُمْ فِي النُّبُوَّةِ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ خِلافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ، فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ مُلْكًا عَاضًّا، فَيَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ يَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ جَبْرِيَّةً، فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ خِلافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ

«Воістину, початок вашої релігії пророцтво та милість. Він буде стільки, скільки побажає цього Аллах. Потім Всевишній та Всемогутній Аллах убере його. Потім прибуде Халіфат за методом пророцтва, потім  Всевишній та Всемогутній Аллах убере його. Потім прибуде монархія, яка буде з волі Аллаха. Потім Всевишній Аллах побажає убрати її і убере. Потім прибуде тиранія, яка прибуде з волі Аллаха, потім Всевишній та Всемогутній Аллах убере її. Потім прибуде Халіфат за методом пророцтва», (передають імам Ахмад та Таялусій).
    
О, Аллах! Ми взиваємо до Тебе, о Всемогутній, Караючий! Воістину, кат Башар, та ті, хто допомагає йому вбивати мусульман Шаму, заслужили Твого покарання. Ниспошли на нього та його друзів лиха вже у цьому світі. Ми просимо тебе, О Допомагаючий пригніченим, о Справедливий та Мудрий, зруйнувати плани Заходу у їх змовах проти благословенної революції Шаму. О, Чуючий, Бачачий! Ми просимо Тебе прискорити падіння тиранії та встановлення другого праведного Халіфату, який поверне Уммі її колишню велич» Амінь.

 
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Росія
№: 03/1435 г.х.
Вівторок, 27 Рабіъ аль-авваль 1435 р.х.
28.01.2014

Головне меню