Спецслужби у Татарстані продовжують катування мусульман

Росія
Друкарня

 بسم الله الرحمن الرحيم

До кінця січня 2014 повідомлення із Татарстану про те, що іще одного мусульманина заарештували, катували, провели обшук, викрали або засудили на якийсь тюремний строк стали настільки численними, що стало складно запам’ятовувати низку цих тяжких вістей.

Хоча утискання мусульман та їх родин не припиняються по усій території Росії. Як і раніше у містах Нижньокамськ і Чистопіль сидять у в’язницях десятки мусульман, заарештованих у листопаді 2013. Їх жорстоко катують струмом, задухою та побиттями. У деяких з них зламані хребет, ребра або обидві ноги. Одному брату зробили тяжкий опік статевого органу. За другу половину січня 2014 року було проведено затримання мусульман з обшуками у їх домах по усіх містах Татарстану: Казані, Нижньокамську, Єлабузі, Н.Челнах, Альмет’євську, Нурлаті, Чистополі, Азнакаєво. Ідуть судові та слідчі заходи стосовно віруючих в інших містах.

Сайт rt.rbc.ru повідомляє, що 20 січня 2014 року міністр внутрішніх справ Татарстану А.Хохорін, кажучи про вибухи та знайдені бомби, сказав: «…Нам разом з колегами із ФСБ треба докласти усіх зусиль, щоб організатори цих злочинів, які є учасниками «Хізб ут-Тахрір», предстали перед судом, і жоден не зміг би уникнути відповідальності…».
   
Брехливо звинуватити у терорі ідеологічну партію, яка заперечує усіляку фізичну дію у своїй боротьбі, є лише одним боком підлості влади у Росії.   

30 грудня 2013 року у Волгограді був жорстко розігнаний мітинг протесту, який відбувся наступного дня після вибуху на вокзалі. Біля християнського храму зібралися 200 жителів міста з гаслами «ФСБ заробляє мільйони на терактах». Влада ж звичайним чином звинувачує у вибухах мусульман. На підґрунті відео фактів вибухів в інтернеті активно почалась громадська дискусія про те, що ФСБ сьогодні реанімувала свій метод кінця 90-х, коли Росію стрясали вибухи від диверсій спецслужб.

Це несправедливе, жорстоке та нелюдяне ставлення до свого народу та мусульманам з боку влади підсилюється безумовно під тиском зовнішніх для Росії подій. Одну із них Радбез країни розглядає на кожному своєму засіданні. 24 січня 2014 В. Путін спільно з головами спецслужб та міністрами обговорив  положення Сирії , повідомляє прес-служба Кремля.

У Женеві у ці дні проходить «міжнародна конференція по врегулюванню сирійського конфлікту». Очевидно, що це є спробою Заходу спільно з Росією усадити за стіл переговорів ката свого народу Башара Асада та опір, представлений «опозиціонерами із Європи». Захід прагне нав’язати свій політичний результат цій битві, яка стала протистоянням Ісламу та невір’я. Тому що протистояння тиранії Асада та зловісному Заходу почало дихати Ісламом, рухатися ним. Захід безумовно відчайдушно боїться відновлення Ісламської держави і вони усіма силами борються за світський формат Сирії.

22.02.2014 агентство ІТАР-ТАСС передає слова Лавова: «…Якщо на першому етапі переговорного процесу боки зможуть спільно висловитися на користь утворення саме такої Сирії, на користь збереження її багатоетнічності, багатоконфесійності, її світського характеру, думаю, це вже само по собі буде важливим сигналом…».

Це і є основа підсилення боротьби з Ісламом у Росії, яка боїться відновлення Халіфату у Сирії. Прихід до влади мусульман на платформі кращої системи правління дуже швидко надасть урок історії багатьом нечестивцям, що заперечують істину.

Саме так! Ісламу протистоять беззаконники та нечестивці, які порушують навіть проголошені для себе закони. Сутність тиранів відома: маючи у руках брехню, вони безсильні протистояти ясним думкам із Ісламу, який близький усілякому зі здоровим глуздом, і руському, і арабу. Адже цей світ утворений Творцем Єдиним, Який послав прямий шлях через свого Пророка Мухаммада, нехай благословить його Аллах та привітає.
 
А хто стверджує ці істини лише словом, того влада Росії розстрілює, називає екстремістом та вбивцею, сажає у в’язниці, катує самого та біснується над його доньками.
 
Віримо, що кожний крок того, хто переживає за Іслам, кожний подих понівечених мусульман допомагає релігії Аллаха. І допомога Царя світів близька!

О Аллах Милостивий, обрадуй Умму своєю виконаною обіцянкою.

يَاأَيُّهَاالَّذِينَ آمَنُوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ

«О ті, які увірували!  Якщо ви допоможете Аллаху, то і Він допоможе вам та зміцнить ваші стопи»  (47:7).


Хізб ут-Тахрір Росія                    
27 Рабіъ аль-авваль 1435 р.х.
28.01.2014 р.

Головне меню