Черговий вирок по сфабрикованій кримінальній справі проти мусульман Росії

Росія
Друкарня

18 лютого 2014 року Кізлярський районний суд республіки Дагестан виніс вирок Карташову Магомеду та Абдулмумінову Мураду. Мусульман засудили по ч.1 ст.318 УК РФ (застосування насильства по відношенню до представника влади) до трьох років ув’язнення у колонії поселення.

Нагадаємо, що кримінальна справа була заведена після того, як 27 квітня 2013 року на в’їзді до Кізляру був затриманий весільний кортеж. Мусульмани, які їхали на весілля, були побиті та доставлені до РВВС. За словами самих поліцейських підґрунтям для затримання послугував наказ «зверху», а далі прес-служба МВС Дагестану поширила брехню про деяку «спробу прориву» автоколони з членами партії «Хізб ут-Тахрір». Більше того, чотирьох постраждалих мусульман звинуватили у побитті співробітників МВС. Двоє інших затриманих тоді мусульман,а саме Мікатов Мікат та Сулейманов Шапі, також засуджені до трьох років позбавлення волі.  
 
Суддя у ході усього процесу підтримував брехню співробітників МВС та ігнорував факти численних протиріч свідків звинувачення. Він також не звернув увагу і на висновок двох експертиз про те, що у нібито побитих поліцейських не було виявлено слідів побоїв. Залишилась без уваги судді і зникнення відеозапису з місця так званого злочину, за який  відповідали співробітники поліції. Але коли сторона захисту надала суду відеозапис, відзнятий одним із гостів весілля, на якому ясно видний факт побиття підсудного Карташова співробітниками МВС, суддя попросту «не помітив» того, що відкидало усі свідчення свідків звинувачення. Це стало найбільш яскравим свідоцтвом упередженості судді та змови  з боком звинувачення.

Засуджені мусульмани відомі тим, що щиро закликали до Ісламу та виступали на його захист. Зокрема, Магомед Карташов завжди був у числі організаторів багатотисячних мітингів на захист Ісламу та мусульман. Таким чином, стає очевидним, що це було не кримінальне, а політичне переслідування мусульман, які ведуть активний заклик до Ісламу та захищають його цінності. Суд же у черговий раз продемонстрував свою залежність від влади і довів несправедливість тагуту.

Всевишній Аллах говорить:                

وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّـهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ ۚ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُ مُهْطِعِينَ مُقْنِعِي رُءُوسِهِمْ لَا يَرْتَدُّ إِلَيْهِمْ طَرْفُهُمْ ۖ وَأَفْئِدَتُهُمْ هَوَاءٌ

«Не думай, що Аллах не знає про те, що коять беззаконники. Він лише дає їм відстрочку до того дня, коли закотяться погляди. Вони будуть поспішати з запрокинутими головами. Погляди не будуть повертатись до них, а їх серця будуть спорожнілі (переповнені страхом та позбавлені усіх інших почуттів)» (14:42-43).   


Медіа-офіс Хізб ут-Тахрір Росія
20.02.2014 р.

Головне меню