Ви є мусульманами, … чи погодитеся ви замінити Іслам на дещо інше?

Туніс
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Одного разу ви розлютилися, і це призвело бо втечі тирана. Решта його приспішників вийшли до нас зі словами про те, що ми потребуємо справжніх змін шляхом прийняття нової конституції. Вони визначили строки для проведення виборів до парламенту, потім почали вести суперечки та розійшлися у думках з цього приводу. Згодом вони встановили нову дату, вважаючи, що на цьому вони усі зможуть дійти згоди,ми ж у світлі подій, які відбуваються, продовжуємо чекати від них змін! Нібито запроваджені збори, з обраними туди депутатами за принципом у кого більше брудних грошей або через примус з боку сил колонізаторів, яких збентежили події та які злякалися руйнування своїх проектів та планів, нібито такі збори здійснять нашу мату та надії на звільнення! 

 

Ми знаходимо деяких людей задоволеними тим, що вони обрали ці запроваджені збори, які встановлюють для мусульман  законодавство, які походить не від їх Господа! Нібито ми є не однією нацією, про які було сказано Тим, хто обіймає наші душі:

الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الْإِسْلَامَ دِينًا

«Сьогодні Я заради вас вдосконалив вашу релігію, довів до кінця Мою милість до вас та схвалив для вас Іслам як релігію» (5:3)

Ми у Хізб-ут-Тахрір закликаємо вас у якості доброго порадника та хочемо нагадати вам наступне:

Всевишній Аллах назвав вас великим ім’ям, яке полюбив сам Аллах та Його Посланець – «мусульманами», отож гордіться ж цим та перевершить решту націй. Хіба не сумно бачити, як мусульмани виходять та говорять про те, що вони задоволені призначенням дати для проведення виборів до зборів, чудово розуміючи про те, що ці збори встановлять законодавство від людей замість Шаріату від вашого Господа, у якого ви увірували і до якого ви будете повернуті після вашої смерті. Що ви скажете тоді того Дня?

Хіба ви не бачите тих, хто призначає себе на посади, щоб керувати вами, як вони прагнуть звертатися за судом до Тагуту? Вони хочуть від вас, щоб ви відмовились від вашої релігії, великого Корану – Книги Всевишнього Аллаху, яка була ниспослана у вигляді істини вашому Посланцю (с.а.в.).

Шановні мусульмани!

Ті, хто щиро бажає правління Ісламу та його величі! О, ті, хто мріє про зустріч з Мухаммадом (с.а.в.) та його благородними сподвижниками!

Хіба не Іслам об’єднав вас на міцній основі?
Хто з вас не бажає правління Аллаха?
Хто з вас не бажає вийти з покори рабам та покорятися лише Господу рабів?
Хто з вас не пишається своє релігією, Кораном, Сунною благородного Пророка (с.а.в.)?
Хто з вас буде задоволений заміною Ісламу чимось іншим?

Шановні та любі жителі цієї країни! Ми знаємо та впевнені, що Іслам глибоко пустив своє коріння до ваших сердець, і жоден не здатен його викорінити. Зерна цієї віри глибоко у ваших серцях, і жоден невірний або лицемір не здатні знищити їх.

Але Іслам як система для життя, система правлінні та влади, система, яка регулює всілякі різноманітні життєві стосунки, втратила свій вплив у нашому житті через причину багаторічної брехні, залякування та невігластва.

Хіба ми не є Уммою, яка підвелася, завдяки Ісламу? І ми не знали приниження, окрім дня, коли вирішили шукати величі у наших ворогів, які стверджували та продовжують казати, що допоможуть нам просуватися уперед, але вони лише поглиблюють серед нас беззаконня.

Повернення Ісламу у життя не відбувається прийняттям однієї лише статті конституції, яка проголошує про те, що офіційною державною релігією у даній країні є Іслам. Усе це номінально, від цієї формальності нема жодної користі, окрім того, що правителі, звертаючись до неї, вводять людей в оману за примушують маси замовчати. Повернення Ісламу у життя, у правління та владу неможливо без держави, яка ісламську акиду встановить підґрунтям для своєї конституції та закону.

Шанові громадяни! Ми у Хізб-ут-Тахрір надаємо вам з позиції величі щирих мусульман конституцію, яка виведена з Корану та Сунни. Ми пропонуємо цю конституцію вченому світу, затокам фікху, щирим, зацікавленим у цьому особам почати втілювати у життя. Це конституція, де влада буде належати лише Аллаху і нікому окрім Нього.

إِنِ الْحُكْمُ إِلَّا لِلَّهِ ۚ أَمَرَ أَلَّا تَعْبُدُوا إِلَّا إِيَّاهُ ۚ ذَٰلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

«Рішення приймає лише Аллах. Він велів, щоб ви не поклонялися нікому, окрім Нього. Це і є справжня віра, але більшість людей не обізнана про це» (12:40)


Хізб ут-Тахрір                                        .
Туніс
8 Раджаб 1432 г.х
10.06.2011

Головне меню