Туніс та революційна реальність

Туніс
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Подібно до своїх попередників, режим Тунісу намагається приховати за солодкими словами свою істинну суть, але мине небагато часу, і ми станемо свідками народження наступного підступного та злочинного режиму мусульманського світу. Дай йому іще трохи часу, і він почне вірити у свої ж власні слова, а на усіх тих,хто вирішить стати на заваді хоча б в одному його слові, чекає жорстока розправа. І чуєш ти,як ведуть вони хвалебні промови щодо немов би нового революційного режиму та його швидкого втілення у життя як вимоги народу, нібито зовсім не він одягає на Умму кайдани та робу в’язня.

 

Ти бачиш,як легко вони обдурюються картинками, які так вміло змальовує режим щодо жорстоких розправ над тираном Бен Алі, його родиною, і поруч осіб екс-режиму, розпотякуючи про це немов про обов´язкові жертви заради революції. А хіба цей режим пав?!! Прикриваючись революційними гаслами, і лише для виду частково виконуючи вимоги народу, він не знає спокою, вигадуючи усе нові способи задля приборкування революційних пристрастей,бажаючи докорінно спалити усю цю благородну інтифаду.

Так, однією з їх постійних практик, є утворення конфліктів у людських масах шляхом агентів та найманців, розпалювання у їх рядах сварок та братовбивства, і ось тоді цей «доблесний» режим під всезагальне схвалення втручається, і через насильство та вбивства відкриває усім своє справжнє обличчя. І з кожною новою іскрою народного обурення він  заради революції приносить нове жертвоприношення у вигляді одного з чергових символів екс-режиму, щоб люди і надалі вважали, нібито вони і є будівниками «змін».  І Ганнуші у цьому списку інтриг не перший і не останній.

Очевидно для усіх, що уход Ганнуші та до нього подібних не принесе бажаної зміни режиму, який протягом стількох років проводив свою нещадну терористичну по відношенню до свого народу політику, грабуючи його власність та багатство, всіляко принижуючи його. Хай усвідомить цей режим хибність своїх припущень, нібито це він пригрів цю революцію, зростить її та виведе у життя. Бо саме ця революція ознаменувалась повстанням проти його несправедливості та тиранії.

Явище «революційних» режимів не є чимось новим для мусульманського світу. Так званий уряд «революції» сформовано і у Єгипті! Проти кого ж вони так революційно налаштовані? Може проти самої Умми? З перших своїх кроків він заявляє щодо відданості міжнародним угодам, до яких входить і підтримка подальшої окупації мечеті аль-Акса, і постачання газу окупаційним силам, у той час як сектор Газа не отримує геть нічого. Кинувши самих же єгиптян напризволяще помирати довгою смертю у муках, вони брехливо та підступно обдурюють людей, і замість того, щоб вирішувати їх проблеми, вони годують їх «вільним» майбутнім, зміцнюючи існуючу систему, у джерел якої і знаходились саме символи корупції та безладу.

А як вам лідер «революції» Каддафі?!! Бо навіть натовпи людських мас, які вимагають його уходу, не змогли примусити передивитися його власні переконання щодо своєї геніальної «революційної» суті. Ми бачимо його, як він виступає на демонстраціях! Але що ж його не влаштовує? Може не до душі йому жалюгідний стан народу? Так чиїх же це рук справа? Пригноблюючи та жорстоко розправляючись з незгодними, примушуючи слухати його єресь та невігластво, він не знайшов інших слів ,окрім «навіжених щурів», описуючим такими словами сотні тисяч людей, які вимагають його уходу. Бо якесь інше уявлення про народ, ані у якості слухняних рабів, було для нього неприйнятним.

Революція, як це і прийнято у всьому світі, несе у собі повну зміну існуючих політичних економічних та інших аспектів життя. Революція у першу чергу асоціюється з переходом від гіршого до кращого. Це повернення прав Умми, її величі, гідності, це повернення підло розграбованих багатств. Хіба може називати себе ім´ям революції той, хто, домігся відставки Бен Алі, тирана та крадія, але водночас задовольняється його партією, системою, яка так і залишилась у керма влади, зробивши всенародними козлами відпущення усього лише кілька осіб екс-режиму.

Не підпадає під здоровий глузд той факт, що прозахідний корупційний режим зарахований до рядів революціонерів і, більше того, об´явлений хранителем революції.  Хіба буде революціонером той,хто прогнав учорашніх тиранів, приспішників Заходу, але закликає до ідей Заходу, які дозволяють явний кафр, об´явивши тим самим війну Аллаху , і повертає своє обличчя до невірних, і залишає позаду себе мусульман. Хіба буде революціонером той, хто схилив голову перед релігією Заходу, мабуть, позабувши, що саме він є головним ворогом Умми, який витрачає усі свої сили та засоби у боротьбі з Ісламом.

Нема революції, допоки за нею не піде докорінна зміна, давши Уммі тих якостей, які надані їй Всевишнім у Корані. Допоки не втілиться над Уммою Слово Аллаха, і важелі правління перейдуть до справедливого Амир-муъмінін, який встановить справедливість, відсторонить нечестя, многобожжя, розбещеність, брехню, вбивства, грабування майна, допомогу невірним. Саме він стане спонукати мусульман до здійснення добра, допомоги слабкому та тому хто потребує допомоги, просвіти тих, хто не обізнаний, наказу до добра та відмови від того,що заборонив Аллах, до справедливості у стосунках та судочинстві.

Він поведе їх шляхами джихаду, які ведуть до величі, а не до жадібних на споживання світових багатств, Америки та Європи. І саме тоді падуть перепони, які так довго розділяли віруючих один від одного. Не буде МВФ, який насправді виконує роль одного з інструментів тотального європейсько-американського контролю над прибутками людей. Він не віддасть багатства мусульман на розкрадання невірним колонізаторам, більше того, вони  будуть віддані на використання мусульманам та  тим Ахл Зімма, які живуть поруч з ними під правлінням Ісламу та його справедливості. Ця революція навчить людей підкоренню та покорі Аллаху, замість тагутів, жалюгідних уподоблень до людей. Справжня революція дасть людям знання щодо величі Аллаха та його влади, і хай пребуде тоді влада Аллаха над кожною річчю.

وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَىٰ آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِم بَرَكَاتٍ مِّنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ

«Якщо б жителі поселень увірували та стали богобоязненими, Ми розкрили б перед ними благодать з неба та землі» (7:96)


Хізб ут-Тахрір                                
Туніс
26 Рабіъ аль-Авваль 1432 г.х.
01/03/2011

Головне меню