КОНФЕРЕНЦІЯ «ДРУЗІ СИРІЇ» - КОНФЕРЕНЦІЯ ПРОТИ ЖИТЕЛІВ ШАМУ ТА СИРІЙСЬКОЇ РЕВОЛЮЦІЇ!

Туніс
Друкарня

Міністр іноземних справ Тунісу з боку проісламських сил в уряді, напередодні відкриття засідання міністрів іноземних справ арабських країн, яке відбулося деякий час тому назад у Каїрі, закликав до проведення міжнародної конференції у Тунісі для друзів Сирії 24 лютого 2012 року, яка включає в себе міністрів іноземних справ держав-членів із ЛАГ, ЄС, ОІК (Організація Ісламської Конференції) і низки імперіалістичних країн, на чолі яких стоїть Америка.

Персональне запрошення було відправлене міністрам Росії та Китаю, які відмовилися від нього та закликали бойкотувати цю конференцію.

 

Цей заклик був зроблений після обговорення міністрами іноземних справ арабських країн проекту резолюції, який включає в себе завершення місії делегації арабських спостерігачів у Сирії і заклику Ради Безпеки направити до Сирії міжнародні сили для підтримання там миру разом із посиленням застосування економічних санкцій у відношенні сирійського режиму і закликати зупинити форми дипломатичної співпраці з Дамаском.

В на тлі цієї важливої події ми хочемо показати для всієї Умми і, зокрема для жителів Тунісу та Сирії, наступне: 

По-перше, це неприпустимо, для свідомих синів цієї Умми або для тих, хто спостерігає за ходом революцій у своїх країнах, вірити тому, що голова невір’я Америка, руки якої і досі у крові мусульман Іраку та Афганістану, прагне захищати наших братів у Сирії або хоче піклуватися про їх сьогоднішнє положення. Але стало зрозуміло, що рев сирійського народу перед обличчям деспотичного режиму Башара, який межує з євреями, збентежив Америку і змусив її взяти на себе роль того, хто піклується,  штучно робити вигляд, що надає підтримку сирійському народу, у той час як вона підтримує Башара і його війська приховано і явно.

По-друге, з тієї самої миті, як спалахнула іскра революцій і по сьогоднішній день, усі великі імперіалістичні країни знаходяться у спільній змові проти жителів Шаму. Вони розійшлися у своїх позиціях відносно цього регіону і, більше того, їх не об’єднує нічого, окрім пошуку своїх інтересів та виконання своїх проектів. До того ж їм зовсім байдужі крики невинних мусульман, які віддають свої життя зранку та ввечері під гнітом військової техніки тирана Башара.

По-третє, те, що Рада тероризму, під назвою Рада Безпеки та Сіоністська Спілка названа Лігою Арабських Держав, є нічим  іншим як інструментом у змові проти сирійського народу. Вони штучно роблять вигляд, що хочуть запобігти інтернаціоналізації ситуації у Сирії, але на протязі багатьох місяців роблять її виключно арабською проблемою. Потім вони розтягують час у прийнятті важливих рішень у цій області, даючи відстрочку тиранічному режиму для викорінення свого народу, аж до вимоги міжнародного втручання, звертаючись за допомогою до невірного Заходу, щоб той вдерся для порятунку наших країн.

По-четверте, те, що туніський уряд, президент якого, приймаючи у себе одного з головних сіоністів світу, радісно обіймає його при зустрічі, забуваючи слова Всевишнього Аллаха:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ

« «О ті, які увірували! Не беріть ворога Мого і ворога вашого своїм захисником і помічником. Ви відкриваєтесь їм з любов’ю» (60:1). 

Цей уряд не має жодної сили у своїх справах, так само як і всі інші уряди ісламського світу, які обертаються навколо західної політики по сьогодні. Хоча деякі вважають, що ті, хто став на чолі нових урядів, президенти, є ватажками революцій народу або Умми. Але сьогодні ми бачимо, як Туніс став центром уваги для спостерігачів, які зібралися навколо народних революцій, із західних імперіалістичних держав.

По-п’яте, воістину, повне завершення курсу революцій народів ісламської Умми проти тиранії та тиранів, хто б вони не були і де б вони не були, і усунення несправедливості правління не по тому, що надав Аллах, не буде у підкоренні рішенням Ради Безпеки або Європейського Союзу, які приймають участь у спільній змові, або Ліги Арабських Держав, яка виступає від імені своїх західних хазяїв у передачі їх планів, шляхом підтримки діючих Перехідних Рад. Завершення цих революцій, а у першу чергу сирійської революції, не буде йти у протилежність ходу історії та курсу Умми, а буде у досягненні цілей цієї революції, яка надихається своєю силою та безперервністю із хадісу Посланця Аллаха ﷺ: «Воістину, Шам є центром території віруючих». Так само як і сини цієї Умми надихаються у своїй стійкі та непорушній боротьбі проти Заходу та його агентів у наших країнах, від своєї віри в Аллаха та Його Посланця, коли Він (с.ас.) говорить: «Воістину, Аллах заручився мені за Шам та його жителів».

О, Мусульмани!

Воістину, ця лиховісна конференція, яку очолює сива Хіларі Клінтон, є нічим іншим як кидання пилу в очі народу, в також покриття злочинів та зрад цих урядів проти Умми та її синів і відсутність виконання слів Всевишнього:

وَإِنِ اسْتَنصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ إِلَّا

 «Якщо вони попрохають вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти» (8:72) 

В іншому випадку, вони б відправили свої війська, які сидять у своїх казармах, для надання допомоги жителям Шаму і для припинення кровопролиття, яке коїться кожного дня на цю чисту землю. Але люди, які подібні до них, обов’язково хочуть лише продовження введення в оману своїх народів.

О, мусульмани!

Ось він Хізб-ут-Тахрір, який знаходиться серед вас і працює разом із вами у різних країнах ісламського світу, нагадує вам про обов’язок від вашого Господа і про радісну звістку від вашого Пророка ﷺ про те, що Другий Праведний Халіфат за методом пророкування буде вінцем ваших революцій проти режимів тиранічної влади у мусульманських країнах і що Шам буде центром Дар-уль-Ісламу. Також і те, що об’єднання відбудеться на основі великої ісламської мабди, метою якої буде відновлення життя згідно з її системою. Ми просимо Аллаха, щоб Він здійснив для нас це. Вони запитують, коли ж це відбудеться скажи, що можливо це відбудеться дуже скоро. Так працюйте ж над тим, щоб відкинути конституції, які встановленні людиною, які освітлюють несправедливе правління не по тому, що надав Аллах і над тим, щоб встановити шаріат Аллаха за допомогою ісламської конституції, яка покладе кінець усім змовам. Так оберіть же із самих себе найкращих і найбільш здатних у несінні тягаря цього заклику, щоб набути успіху як у цьому світі, та і в Наступному.

Хіб ут-Тахрір                                
Туніс
3 Рабиъ ас-Сани 1433 р.х.    
25.02.2012

Головне меню