Що краще: демократична конституція системи невір’я або конституція праведного Халіфату за методом пророкування?

Туніс
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

О мусульмани, ось і прийшов до вас великий благословенний місяць – місяць Рамадан, місяць Корану, місяць підкорення та перемоги. Нехай буде сприятливим для вас місяць,початок якого – милість, середина – пробачення, а кінець – порятунок від вогню. Нехай буде сприятливим для вас місяць, в який повоюється нагорода, збільшується воздаяння,і покірність збільшується до такого ступеня, що додаткові намази робляться ніби обов’язкові, а обов’язковий намаз подібний до семидесятьох намазів. Ми просимо Всемогучого прийняти ваш піст та намази, та повернути цей місяць, що повернулася до ісламської умми її держава, з’єдналося її слово, та повернулася її велич.

 

О мусульмани, у Рамадан ви більше наближуєтесь до Аллаха та навідуєте будинки Аллаха,залишаєте свої бажання. Ви не їсте та не п’єте,відповідаючи на заклик вашого Господа:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ
 
«О ті, які повірили! Вам наказаний піст, подібно до того, як він був наказаний тим, хто до вас, можливо ви злякаєтеся»(2:183)
 

Ви більше читаєте та слухаєте Коран. Усе це міцно вказує на те, що ви – мусульмани, повірили в Аллаха, як Господа, у Мухаммада ﷺ, як Посланця, і у Благородний Коран, як ниспослану книгу «від Мудрого,Всезнаючого»,яка «вказує на самий правильний шлях та повідомляє віруючим, які роблять праведні справи, добру звістку про те, що вони будуть добре винагороджені».

І ви сьогодні,після того, як усунули тирана Бен Алі та змусили його бігти, закликаєте до виборів Ради Дірар, що заснована такими ж людьми, як і ви, які стверджують, що у змозі встановити від себе конституцію для вас, що впорядкувала б ваше життя. За допомогою брехні та хитрості вони спеціально віддаляють вас від вашої релігії, якою задовольнився ваш Господь та Ваш Творець.

Невже ви – ті, кого Аллах, Свят Він та Велик, звеличив гідністю, допустите правління якогось іншого закону, крім шаріату Аллаха? Невже ви погодитесь бути рабами якогось іншого, крім Аллаха? Невже ви залишите цей Коран закинутим?

О мусульмани, ми в Хізб-ут-Тахрір закликаємо вас прийняти шлях разом із Посланцем та не приймати Коран закинутим, а поставити його перед собою та керуватися ним. Тому що у ньому система, що регулює ваше життя,що втамовує ваші потреби правильним способом, що вирішує усі ваші проблеми та гарантує вам спокійність та істинне щастя. Невже Аллах не сказав, а слово Його – істина:

فَإِمَّا يَأْتِيَنَّكُم مِّنِّي هُدًى فَمَنِ اتَّبَعَ هُدَايَ فَلَا يَضِلُّ وَلَا يَشْقَ
 
«той, хто буде слідувати Моїм провідним вказівкам, не буде заблукавшим та нещасним» (20:123).
 

Ми в Хізб-ут-Тахрір зрозуміли, що повернення законів Ісламу до життя потребує глибокого розуміння законів Ісламу, основою якого є правильне виведення (істінбат) із шаріатських доказів: Священного Корану та Благородної Сунни. Таким чином ми кодифіцірували ці шаріатські закони у конституційні статті, які будуть застосовуватися в майбутньому в державі Хіліфат,іншааллах. І ми знаємо, що ви прожили життя, відрізане від законів Аллаха, і над вами втілюються закони невір’я. Ми побачили, що утворення конституції, що виведена із книги Аллаха та Сунни Його Посланця, є необхідним, з метою врегулювання державних питань та впорядкування життя мусульман на основі ісламської доктрини. Цю конституцію, яку ми прийняли, ми надали  з перших же днів її виникнення і до цього часу надаємо вам, щоб ви пізнали,що усі статті є шаріатськими законами, а не людськими законами. І щоб усі знали, що наш заклик до Халіфату, це не пустий заклик та не обманута мрія, а це фактична держава з готовими законами та впорядкованою владою. Халіфат, в якому мусульманин буде благоденствувати у затишку законів Аллаха та звеличиться  у цьому світі та у наступному, і не лишить немусульманіна  благоденствій законів Аллаха у цьому  світі, а навпаки, за допомогою справедливості Ісламу дасть процвітати усім громадянам держави.

О наш народ,о наші любі! О ті, кого Господь звеличив Рамаданом,використайте увесь місяць, віддайтеся дарунку Аллаха,здійснюючи справу вашого Посланця, і знайте, що одним з найбільших наближень до Аллаха є повернення Ісламу керуванням для вашого життя за допомогою прийняття конституції, що виведена з Книги Аллаха та Сунни Його Посланця, та встановлення держави, яке звеличить Іслам та його народ.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ ۖ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ
 
« О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю,коли він закликає вас до того,що дарує вам життя. Знайте,що Аллах між людиною та її серцем, і що ви будете зібрані до нього» (8:24).
 


Хізб ут-Тахрір                                     
Туніс
1 рамадан 1432 х.
01/08/2011

Головне меню