Воістину, тих, які поносять Аллаха та Його Посланця, Аллах прокляв у цьому світі і в Останньому житті і приготував їм принизливі муки

Туніс
Друкарня

 إِنَّ الَّذِينَ يُؤْذُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَأَعَدَّ لَهُمْ عَذَابًا مُّهِينً

 «Воістину, тих, які поносять Аллаха та Його Посланця, Аллах прокляв у цьому світі і в Останньому житті і приготував їм принизливі муки» (33:57).

Фільм, який зняли «копти-переселенці» при співробітництві з американським радикальним священником Террі Джонсоном, викликав невдоволення та гнів мусульман. В Єгипті та Ємені натовп розлючених мусульман за свою релігію та свого Господа, напали на американське посольство і зірвали з будівель американські прапори. У Тунісі натовпи людей вийшли, закликаючи до вигнання американського посла і закликаючи до надання допомоги Ісламу та благородному Посланцю ﷺ. У Лівії розгромили американське консульство при Бенгазі, у результаті чого загинув американський посол та троє співробітників дипмісії.

 

У відношенні цих подій необхідно розтлумачити наступне:

1 –Спільнота, названа «коптами-переселенцями», є сумнівною структурою, тісно пов’язаною з американськими спецслужбами. Америка використовує її як засіб для втручання у справи мусульман, щоб чинити тиск на їх уряди і на суспільну думку, і використовує її для політичного привласнення та проведення планів колонізації.

2 - Виправдання з цього приводу свободою слова, як це підтвердив відповідальний за політичну комунікацію американського посольства в Каїрі, сказавши: «Американський уряд відкидає ображання будь-якої релігії, у тому числі і Ісламську релігію. І ті, хто чинить подібні ображання, виражають це від себе, не з політики держави, але американський закон забезпечує їм свободу слова».

Воістину, подібна заява підтверджує, що невірна капіталістична демократична система, однією із основ якої є свобода слова, дозволяє для прийнявших та увірувавших в неї зневажати та глумитися над іншими людьми та зазіхати на їх гідність, більше того на гідність їх повелителів та посланців, як і дозволяє своїм військовим силам вважати дозволеною їх кров, святині, майно та землі. Кращим доказом цього є злодіяння Америки в Іраку, Афганістані та Пакистані.

3 - Одразу після повстання  правителі Тунісу, Єгипту та Лівії, у низькому та принизливому положенні поквапились  принести Америці вибачення, першому ворогу мусульман, і жоден із них не вийшов проти зазіхань на адресу Ісламу та благородного Посланця ﷺ, окрім разючих ганебних заяв. Вони підтвердили цим, що вони просто замінені копії Ібн Алі, Мубарака та Каддафі, у їх змові з колонізатором і підготовки для нього підґрунтя  у наших країнах, сприяючи їм паплюжити нашу власність, більше того, нас вбивають, за необхідності на жертвенне вибачення Заходу, яке сталося сьогодні у Тунісі, де урядові сили скерували свою зброю на мусульман, розгніваних за свою релігію і протестуючих проти зневаження Посланця ﷺ, вбивши двох та поранивши десятки людей.

4 - Це посягання, і ті, які були до нього і будуть після, іще раз доводить потребу цієї Умми в державі Халіфат, який захищає кордони, береже релігію та забезпечує права своєю величчю та залякуванням по-перше, і  своїми діями по-друге.

Те, що стався порив народного бунту, доводить що свідомість Умми жива. Що фатальні її питання зрозумілі та вона міцна, що робить її невразливою перед усілякими агресіями та змовами. Але усе ж ми хочемо нагадати, що недостатньо лише відповідної реакції, особливо якщо це призвело до хаосу, необхідно у змінах дотримуватися шляху Ісламу, який приведе до вищого степеня спасіння; до держави Халіфат, яка зробить мусульман єдиними, не підпадаючими до багаточисельності груп.

وَأَنَّ هَٰذَا صِرَاطِي مُسْتَقِيمًا فَاتَّبِعُوهُ ۖ وَلَا تَتَّبِعُوا السُّبُلَ فَتَفَرَّقَ بِكُمْ عَن سَبِيلِهِ

 «Такий Мій прямий шлях. Слідуйте за ним і не слідуйте за іншими шляхами, оскільки вони зіб’ють вас з Його шляху». (6:153).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Туніс
№ ХТ.Т. 33/12
Субота, 28 Шавваль 1433 р.х.
15.09.2012

Головне меню