Франція … Змовниця … Викрита .. Огидна …

Туніс
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Усім відомо, наскільки  західні країни та їх спецслужби присутні  і, навіть, контролюють та керують у Тунісі, і те, що вони здійснювали підтримку силою, залізом та вогнем політичні  позиції Бен Алі. А до цього підтримували переворот у 1992 році в Алжирі, який коштував їм 200 тисяч смертей та зниклих без вісті …  

 

Усім відомо, що революція проти режиму Бен Алі, це революція проти цих колоніальних країн, які зневажають цю Умму та народ. Але сьогодні контроль невірних та колоніалістів не обмежується лише у правлінні, але і активно  прагне до розширення мережі агентури, концентруючи встановлення агентів у засобах масової інформації, політики, та у галузях, які називають громадянським суспільством, для забезпечення агентів у правлінні та навколо правління, у забезпеченні близьких та далеких альтернатив …

Усвідомлені люди розуміють, що Великобританія, яка була останньою, хто попередив Бен Алі щодо того, що змова проти нього відбувається без поспіху та галасу, як зазвичай. А Америка планує у регіоні після революції не допустити істинної ісламської альтернативи, але Франція і досі вважає Туніс своєї колонією та своєю територією, яка не бажає Іслам як релігію та цивілізацію, а її посол поводить себе так, нібито він - «генеральний резидент».
 
Чому така  мовчанка стосовно цього Французького буйства у політичному житті, яке підтримувала Бен Алі усіма репресивними апаратами, щоб він продовжував вбивати наших дітей?

Чому така мовчанка і чому зустрічі з французьким послом, головами політичних партій та рухів не викликає огиди, ця тривала зустріч з Беджі Каід Ессебс? Під яким гаслом та за яким правом це відбувається ?  Ось так ось з усією нахабністю продаються таємниці країни? У чому суть візиту посла Франції до штаб-квартири журналістів, від яких ми очікували, що вони підтвердять їх серйозність  та надійність, та їх близькість до сердець людей та тому відомому лякаючому крику ..  Dégage (Забирайся геть)!

Гірше за все те, що після відмови  від цього акту, посол з усією нахабністю та зарозумілістю сказав, що ніхто не завадить мені спілкуватися з громадянським суспільством?

Ми підкреслюємо, що загальна тенденція в Уммі до змін не може бути вилучена змовами посольств та спецслужб, якими б не були їх змови та хитрощі. Ми закликаємо усіх щирих, будьте пильними  і не допускайте зради до Умми, яка віддалить від політичної  роботи істинних політиків. Бо політика – це керування, рішення справ народу, країни та Умми, а не турбота про інтереси Заходу, Франції, Британії, Америки або інших … благородному Ісламі обмежуються стосунки з іноземними сторонами, тільки у державі будуть забезпечені права звіту та попиту ..  

Ми звертаємося до щирих та праведних: заблокуйте ходи агентур та не дайте їм дійти до правління … Не продавайте зусилля цього народу за найдешевшу ціну і за найпідступніші позиції. Знайте, що найблагородніша політична діяльність – це розкриття змов до їх здійснення, а не після того, як вони стануть історією та архівом …   

الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَيَبْتَغُونَ عِنْدَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا

 «Які беруть своїми помічниками та друзями невірних замість віруючих. Невже вони хочуть набути могутності з ними, якщо могутність цілком належить Аллаху?» (4:139).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Туніс
№ Х.Т.Т. 12/15
Понеділок, 06 Зу аль-Хиджа 1433 р.х.
22/10/2012

 

Головне меню