Ні «ласкаво просимо» американському міністру-терористу до країни Укъба ибн Нафіъ

Туніс
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

وَلَا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُم مِّن دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ

 «Не схиляйтеся на бік беззаконників , щоб вас не торкнулося Полум’я. Немає у вас покровителів та помічників, окрім Аллаха, і тоді жоден вам не надасть допомоги.» (11:113) 

Міністерство оборони США «Пентагон» підтвердило, що міністр оборони Леон Панетта з сьогоднішнього дня у межах турне по Близькому Сходу та Північній Африці вирушив до Тунісу з візитом. Турне було викликано характером політичних та військових змін, пов’язаних із подіями в Сирії, що відбуваються. Очікується, що він також  нанесе візит до Єгипту, Йорданії та «Ізраїлю». Даний візит міністра співпав з рішенням Обами надати «Ізраїлю» додаткову військову допомогу у розмірі $70 млн., – грант на зміцнення системи ПРО «Залізний купол».

 

Також офіційний  представник американського оборонного відомства Джордж Літтл заявив, що Панетта планує у ході свого візиту до Тунісу визначити дорожню карту майбутньої військової співпраці між двома країнами з метою співдії покращення військового потенціалу Тунісу у різних сферах, включаючи розробку та планування.

Шановні мусульмани! О народ Тунісу!

Вам добре відомо, що Америка є першим та найголовнішим ворогом Ісламу та мусульман в усіх частинах земної кулі. Вона тим самим хизується та підносить себе перед іншими націями. Цей міністр оборони був призначений на цю посаду для того, щоб будувати підступи та нести за собою смерть у всі кінці мусульманських земель. Звідси його боротьба з тероризмом як привід, щоб вбивати невинних людей в Афганістані. Його військовий план виступав у якості інструменту із руйнування Іраку, знищенню населення та його вигнанню з даних територій. Військова допомога сіоністському утворенню, яка до цього часу, виявляється, становить собою засіб агресії проти народу Палестини та невпинний тиск на них заради того, щоб вони відмовилися від землі Ісра та Мірадж. Невже після всього цього ви можете погодитися з тим, щоб земля Укъби ібн Нафіъа була зневажена ногою цього злочинця, руки якого у крові мусульман?

Шановні мусульмани! О народ Тунісу!

Діючий уряд, який стверджує, що він уособлює собою революцію у Тунісі, припав на коліна перед Заходом і чекає його обіймів. Уряд віддався Заходу у визначенні політичного курсу, економіки та інших сфер, у чому військова сфера не буде останньою, у випадку, якщо ми будемо згодні з подібним приниженням та ганьбою, що неприйнятно для кращої спільноти , виведеної серед людей. Всевишній Аллах каже:

وَلَا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ

 «Не схиляйтеся на бік беззаконників, щоб вас не торкнулося Полум’я» (11:113). 

А також каже:

اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلً

 «Аллах не відкриє невіруючим шляху проти віруючих». (4:141). 

Більше  того, ця країна стала Меккою для кожного змовника у світі, що відбувається під однією назвою – підтримка майбутнього шляху ( як вони його назвали) переходу до демократії, насправді ж це у більшому степені являє собою шлях загашення полум’я революції, яка була загублена  особами, які простягнули руку Заходу, щоб привітати його, а якщо і буде треба – обійняти.

Починаючи від небажання та відмови приймати Книгу Аллаха та Сунну Його Посланця у якості основи для законодавства та конституції, аж до святкування світського республіканського устрою, чим правили до цього як Бургіба, так і Бен Алі, від горя та жаху правління яких народ більше нічого не знав. Аж до відновлення на стратегічних та важливих посадах колишніх осіб і т.д., щоб догодити Заходу і заслужити його прихильність. Поряд із тим, що Всевишній Аллах у Своїй Благородній Книзі вказав нам на умову, за наявності якої вороги Ісламу будуть прихильні до нас, Аллах каже:

وَلَن تَرْضَىٰ عَنكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَىٰ حَتَّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ

«Іудеї та християни не будуть вдоволені тобою, доки ти не станеш дотримуватися їх релігії. (2:120).

Шановні мусульмани! О народ Тунісу!

Захід на чолі з Америкою будує змови проти революційних рухів та бажає звести результати  нанівець, одну за іншою. Черга дійшла і до Сирії, де решта інших країни регіону з їх новими «післяреволюційними» урядами будуть складати частину плану із прийдешньої змови проти нашого народу у Сирії, оплоту Ісламу з дозволу Аллаха, щоб запобігти приходу Ісламу до правління, встановлення Халіфату, новий місяць якого з’явився б між Алеппо та Дамаском.

Єдиним способом запобігти та не допустити реалізацію їх планів, щоб їх же підступи обернулися проти них – це стійкість, непорушність у відношенні принципів Ісламу та завершення справи революції Умми на основі створення своєї державності – Халіфату.

Перед вами Хізб-ут-Тахрір, який нагадує вам у кожній частині Ісламського світу, частиною якого залишається Туніс про цей великий обов’язок. Брати з Хізбу знаходяться серед вас та працюють разом із вами, для того, щоб революція Умми дійшла до свого фінішу, щоб усунути підґрунтя для законодавчих  рад, які суперечать слову Аллаха, таких як установчі збори, які потонули у дрібницях і забули питання розробки Конституції, більш того забули, що розробляють його для мусульман, які нічого іншого, окрім Ісламу, не приймуть у якості альтернативи.

Так нехай же наша вірність буде належати лише Всевишньому Аллаху. Лише на нього ми будемо покладатися, щоб ми стали гідними Його перемоги, не звертаючи уваги на уряди, якими Захід виявився вдоволений і які їм повністю вдоволені, які побоюються, що постраждають від його рук, тому і вибрали для себе участь бути останнім ланцюжком періоду правління зла та насилля, за яким послідує праведний Халіфат, заснований на методі пророкування, з дозволу Аллаха.

Всевишній Аллах сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَىٰ أَوْلِيَاءَ ۘ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِي  فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَىٰ أَن تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ ۚ فَعَسَى اللَّهُ أَن يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِّنْ عِندِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا أَسَرُّوا فِي أَنفُسِهِمْ نَادِمِينَ

 «О ті, які увірували! Не вважайте іудеїв та християн своїми помічниками та друзями, оскільки вони допомагають один одному. Якщо ж будь хто із вас вважає їх своїми помічниками та друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей. Ти бачиш, що ті, чиї серця вражені недугою, поспішають серед них та кажуть : «Ми боїмося, що нас спіткає біда.». Але, можливо, Аллах з’явиться з перемогою або своїм велінням, і тоді вони стануть жалкувати про те, що ховали у собі». (5: 51,52).

Хізб ут-Тахрір                                    
Туніс
11 Рамадан 1433 р.х.
30.07.2012

 

Головне меню