Що стосується злочину вбивств в Кублат

Туніс
Друкарня

Те, що сталося в районі міста Кублат, виманювання деяких співробітників служб безпеки, вбивства двох із них і поранення іншого, це надмірно боягузливий вчинок, засуджуваний і заборонений Аллахом, тому як це пролита невинна кров, Пророк ﷺ  сказав:

«Кров, майно і честь кожного мусульманина є забороненими для іншого мусульманина».

По своєму походженню, сили безпеки і армія є частиною Умми і є силою Умми. А цими діями хочуть розповсюдження іще більшої смути і причетності до цього сил безпеки в контексті підступного сценарію помсти. Ми сподіваємося на те, що люди з сил безпеки розумні і усвідомлюють це.

Ми впевнені, що цей аспект кримінального вбивства підтримується іншим кримінальним аспектом, а саме те, що мотивує цей аспект, полегшує ці дії і вони керуються застрашливою стороною, для якої кров і душі не мають жодного значення і є дешевим товаром. Ця сторона також ненавидить революції та народ і вважає, що тероризування сил безпеки, армії і народу слугує їм і здійснює його інтереси.

До якого часу будуть правити злочинці, скоюючи вбивства і злочини, це правителі які скоюють злочин своїм агентством, вони злочинці, які вбивають, а потім “оплакують ” вбитого і йдуть на похоронних процесіях.
Реальність очевидна як ясний день, правильна інформація, що контролюється політичними розрахунками, а той, хто мовчить про істину і істину цих вбивств, є німим дияволом.

І у завершенні ми ставимо питання: хто краде документи? Хто знищує архіви? Хто фальсифікує і обдурює? Хто спалює офіси розслідувань?

Усе це робить одна сторона… і це сторона пекла.


Інформаційний офіс, Хізб ут-Тахрір Туніс
№ 27/2013
Субота, 14 Зу аль-Хіджа 1434 р.х.
19/10/2013

Головне меню