Візит делегації з Хізб ут-Тахрір Туніс до центру мешкання наших палестинських братів у Хаммаметі

Туніс
Друкарня

Делегація з братів Хізб ут-Тахрір Туніс 24.05.2014 відвідала туристичні школи у Хаммаметі, де мешкають наші брати палестинці, щоб привітати їх і поцікавитися їх положенням після періоду утримання їх в аеропорту Туніс-Карфаген.

До складу делегації увійшли голова політичного агентства Хізб ут-Тахрір пан Абдул Рауф аль-Амірі, голова центрального комітету зі зв’язків пан Арабі Карбака, а також член центрального комітету зі зв’язків наш брат Салім Саміда.

Під час цього візиту пан Абдул Рауф аль-Амірі роз’яснив, що гостинність є природним і здоровим положенням у відношенні наших палестинських братів, де б вони не зупинилися, оскільки наша країна – їх країна.  Він вказав, що ті події, які їм довелося пережити з утримання і заборони на в’їзд, після втечі від гніту тирана Башара, який не знав для свого народу ані родичання, ані безпеки, - усе це з причини відсутності Ісламського правління і відсутності щирого керівництва, яке захистило б чистоту Ісламу і мусульман.

У ході цього візиту їм було роздано стяги і знамена у нагадування про те, що ці межі і перепони не зникнуть без надання допомоги нашим братам, як і не стануть перешкодою для цієї великої Умми у відновленні її величі і слави встановленням держави Халіфат у скорому майбутньому, з волі Аллаха!

Палестинські брати висловили вдячність позиції братів з Хізб ут-Тахрір у їх страйку в аеропорту і перед МВС, що сприяло вирішенню їх проблеми.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Туніс
Субота, 14 Зуль-хіджа 1434 р.х.
19/10/2013
№ 27/2013

Головне меню