Хізб ут-Тахрір вище їх хитрощів та розважливості

Туніс
Друкарня

Ми дізналися з достовірних джерел, що зростаюча справа Хізб ут-Тахрір і його положення у країнах мусульман стало хвилювати політиків Тунісу, які з давніх часів продали свою відповідальність перед нардом послам та іноземним міністрам як всередині Тунісу, так і за його межами.

Питання, яке збентежило державних службовців та змовників – це популярність Хізб ут-Тахрір серед народу Тунісу. Особливо занепокоєний Захід і його колоніальні компанії тим, як Хізб різко та наполегливо розкриває справу про ресурси, які добуваються з надр, показуючи методологію ісламського Шаріату у цьому питанні як ніхто інший. І тому ці дріб’язкові політики, які є великими лише у своїй країні, усвідомили, що Хізб ут-Тахрір неможна до чого-небудь прирахувати, як і неможна звинуватити у глобальному або локальному тероризмі. А тому обов’язково слід шукати інший хитрий план для того, щоб заборонити Хізб ут-Тахрір або хоча б обмежити його.

І у зв’язку з цим, ми хотіли б запевнити усіх мракобісів, шкідливих карликів та агентів у тому, що ми знаємо вас, ми наскрізь бачимо ваші справи, і що ваші плани – нездійсненні…
Ми хочемо вказати на партії, фінансовані із-за кордону, що вони виказують занепокоєність за революцію, країну та Умму при тому, що мається жахаюча тенденція встановлення необмеженого колоніалізму в Тунісі.

Страх за Умму, революцію та цю чудову країну надходить від тих, хто забув, що очі жителів Тунісу не сплять. Цей страх продуманий за планом, закликаним ошукати людей. Вони непомітно підсилають тих, хто брав участь у минулому уряді, тих, хто відчуває величезну злобу до революції та народу, при тому, що це проти них повстав народ і завдав їм поразки… Вони встановили їх на адміністративних посадах і дали їм важелі управління, тим самим давши їм дозвіл на їх деструктивну діяльність, уповноважили їх на те, щоб вони відновили діяльність тих партій, які були усунуті через свою злочинну політику проти народу та країни. Ці партії і досі спілкуються з Бен Алі, Лейлою Тараблюсій та Сахром аль-Матурій. Наявні ще й інші факти, в які страшно повірити… Хрещені батьки прозахідного режиму готуються до змови проти Тунісу. Страх за Умму, революцію і країну через тих, хто вдень і вночі, таємно і відкрито здійснюють політичні візити іноземним політикам та спецслужбам, не рахуючи телефонних розмов у випадку надзвичайної ситуації…Вони малюють для країни відповідні положення, які повинні були прийняті народом вільно і невільно, тобто з компромісами, домовленостями, терором та придушенням інакомислення.

Що ж стосується служби безпеки, то щирі люди серед них відмовляються бути дозорними та охороною для цих зрадників, які виступають зі своїми гаслами лише заради влади, щоб продавати країну та людей. Щирі люди з армії й ті, хто вище їх своїм положенням (тобто служба безпеки) знають положення тих людей, які не залишили жодної таємниці в країні, не відкривши її своїм покровителям, працюють разом з ними у межах боротьби з тероризмом. Ці продажні люди хочуть, щоб армія в останню чергу знала, що відбувається і була останньою, хто буде захищати країну та Умму… Вони хочуть, щоб армія знаходилася на положенні сироти, і щоб не було у неї обов’язків благородної армії.

Ми кажемо хитрунам, чия справа не приховується від нас, щоб вони передали своїм покровителям з числа послів та міністрів:

Ось вам відповідь Хізб ут-Тахрір, яку ви передасте своїм панам – наша відповідь не буде терористичною, оскільки не личить Хізб у бути тим, ким він не є, і це засмучує колонізаторів. Його відповіддю не буде те, що він буде шукати захисту за кордоном, яким би він не був, і Хізб розцінює це як зраду, яка приводить до смерті. В обмін Хізб надасть вам відео і аудіо документи та дані, як доказ своєї діяльності. Він невтомно працює для істини і для Умми, й мінливості часу лише підтверджують, що він не змінюється в цьому.

Він завжди працює від початку до кінця над тим, що приводить до вдоволення нашого Господа, над тим, що виліковує серця віруючих та приводить до успіху революцію Умми.

Хізб ут-Тахрір стоїть на сторожі, не охороняючи себе, а охороняючи Умму та чудову країну, яку привели до злиднів зрадники, які продали її за мізерну ціну.

Завжди є в Уммі щирі люди у судовому управлінні, в службі безпеки, в армії, які перешкоджають зрадникам та ворогам, проти яких повстали люди… Не зменшиться сміливість в них у тому, щоб повернути людям їх права, а правління повернути до справедливості.

Хізб ут-Тахрір представляє всеосяжний проект для збереження ісламської цілісності країни. Ми вже надали міністерствам та відповідальним обличчям у них, серед яких – представники партій та угрупувань, програму Хізб ут-Тахрір в деталях та його конституцію, коли відправили її в «Медіа Новини» за допомогою активістів Хізб ут-Тахрір ,щоб вони свідомо дослідили її для того, щоб цим врятувати країну та народ від проплачених агентів і від світського регіонального режиму, який зачинив ворота блага для людей і повертає їх назад до трагедії.

Сказав Всевишній:

 الْوَكِيلُ وَنِعْمَ اللّهُ حَسْبُنَا وَقَالُواْ إِيمَاناً فَزَادَهُمْ فَاخْشَوْهُمْ لَكُمْ جَمَعُواْ قَدْ النَّاسَ إِنَّ النَّاسُ لَهُمُ قَالَ الَّذِينَ
عَظِيمٍ فَضْلٍ ذُو وَاللّهُ اللّهِ رِضْوَانَ وَاتَّبَعُواْ سُوءٌ يَمْسَسْهُمْ لَّمْ وَفَضْلٍ اللّهِ مِّنَ بِنِعْمَةٍ فَانقَلَبُواْ

«Люди сказали їм: «Народ зібрався проти вас. Побійтеся ж їх». Однак це тільки примножило їх віру, і вони сказали: «Нам достатньо Аллаха, і який чудовий цей Опікун та Охоронець!». Вони повернулися з милістю від Аллаха та щедротами. Зло не торкнулося їх, і вони послідували за вдоволенням Аллаха. Воістину, Аллах володіє великою милістю» (3:173, 174).


Хізб ут-Тахрір Туніс
07 Рамадану 1435 р.х.
05.07.2014 р.

Головне меню