Про різанину серед солдат, яка сталася в аш-Шанабі

Туніс
Друкарня

Різанина великої кількості солдатів, безсумнівно, є низьким злочином, виконаним спеціально, оскільки це сталося у місяць Рамадан, під час розговіння і в ту саму дату різанини серед солдатів, яка сталася у минулому році.  

І цього разу злочин був ретельно спланований. Дивовижний той факт, де було скоєно цей злочин – він стався у зачиненій військовій зоні, яка знаходиться у центрі уваги різноманітних інспекцій та патрулів, літаків та радарів.

Що це за лиха? Що це за тероризм та знущання над людьми?

В основі армія повинна бути обладнана найвищою, найякіснішою та найбільш смертоносною зброєю, у неї повинно бути краще обладнання, вищий рівень тренування та підготування. Вона повинна бути спритною, активною, швидкою та нищівною, солдат повинні навчати кращим чином, вони повинні бути свідомими та орієнтуватися в ситуації швидше за всіх.
 
До яких часів кров невинних буде текти ріками? До яких часів буде правити ця демократія, за якої кров тече рікою?

Народ пригноблений і втомився від цих слабких та суперечливих планів змовників, які правлять анонімно, і про які замовчують…Вони більше не грають в Тунісі, вони грають Тунісом.

Ми звертаємося до щиро віруючих – розкажіть усю цю історію, з усіма подробицями та учасниками, щоб розібратися і знайти істину, адже пролита кров має своє право.

Метою цієї події є найвищі та найсильніші ешелони держави,  це – армія, тобто питання є серйозним та вельми небезпечним.

Даний план не є регіональним - вороги мусульман хочуть знищити та демобілізувати армію, щоб Умма залишилася без сили та захисту, щоб відчинити двері хаосу та невідомості, знищивши тим самим благо, єдність та можливість визволення Умми. І ця схема реалізується в усьому арабському світі.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Туніс
19 Рамадану 1435 р.х.
17.07.2014
№ 24/2014

Головне меню