Підле вбивство Мухаммада Заварі

Туніс
Друкарня

15 грудня у туніському місті Сфакс був застрелений інженер – спеціаліст по створенню безпілотних літаючих апаратів Мухаммад Заварі.

Вже удруге розвідка іудейського утворення порушила кордони Тунісу, підло вбивши інженера-авіабудівника, одного із керівників бригад «Іззед-Дін аль-Кассам» професора Мухаммада Заварі, який був одним із небагатьох героїв Ісламської Умми. Він допомагав муджахідам Палестини проти злочинного єврейського утворення, у той час як правителі та армії мусульманських країн залишили їх без допомоги. Також він розробляв сучасну програму для безпілотників «Абабіль», які досі наводять жах на сіоністів.

Це – волаюча втрата для Ісламської Умми. Ми втратили героя та вченого, який усі свої зусилля скеровував на допомогу Уммі і на очищення благословенної землі Палестини від бруду іудеїв. Ми просимо Аллаха наділити родину Мухаммада Заварі терпінням, а його поселити у райських Садах, обіцяних для богобоязливих.

У зв’язку з цим ми хочемо роз’яснити наступне:

1 – Підле вбивство професора Мухаммада Заварі – це один із численних злочинів проти вчених Іраку, Сирії та Пакистану. Ці вбивства уособлюють боягузливу політику США, у якій вони використовують свій розвідувальний апарат «ЦРУ» та розвідку іудейського утворення, відому як «Моссад». Це – не перший випадок, коли підлі іудеї вбивають синів Ісламської Умми: вчених та інших противників іудейського утворення. Також це – не перший випадок, коли «Моссад» порушує кордони Тунісу, і, не зупинившись на вбивствах мусульман Палестини, продовжує вбивати кожного, у кому бачить силу, здатну чинити опір злочинній діяльності «Ізраїлю»». Численні із керівників іудеїв, якій тайно та відкрито подорожують по арабським країнам, у тому числі – і по Тунісу, закликають до ведення війни проти мусульман усіма засобами.

2 – відповідь туніського прем’єр-міністру Юсефа Шахеда поразив своєю неміччю: «Ми не дозволимо посягати на наших громадян» і «Національний суверенітет – це червона лінія», – заявив він. Іудейська розвідка вільно пересувається по території Тунісу, а деякі тунісці, знаючи або не знаючи, підкоряються їм, вчиняючи підступно по відношенню до героїв Умми. Уряд Тунісу у своїх промовах навіть не доклало зусиль згадати «Моссад», не кажучи вже про те, щоб висунути звинувачення проти нього. Так, міністр внутрішніх справ Тунісу у своїй довгій промові про деталі злочину обмежився лише словами, що операцією керували із-за кордону, незважаючи на те, що туніські газети публікують статті про «тріумфування іудейських газет з приводу підлого вбивства інженера Мухаммада Заварі». У туніські газеті «Alchourouk» пишеться наступне: «Військовий оглядач газети «Гаарец» Амос Харель назвав професора Заварі інженером безпілотників, які належали організації «ХАМАС», і зрадів тому, що він, нарешті, приєднався до довгого списку ліквідованих сіоністським утворенням осіб». Далі в газеті пишеться: «Експерт з питань безпеки газети «Маарів» Йоссі Мелман вказав на високий професійний рівень операції, яка відрізняється від інших операцій «Моссада», особливо тих, метою яких були вчені іранського ядерного проекту у Тегерані, головнокомандуючого «Хізбалли» у Лівані та один із лідерів організації «ХАМАС» Махмуд аль-Мабхух у Дубаї». Усі ці визнання не були помічені прем’єр-міністром закордонних справ (присутнім на міністерському саміті ЛАД та ЄС у Каїрі) і міністром внутрішніх справ. Нібито вони усі змовились промовляти однакові слова про те, що злочин був розпланований за межами Тунісу, і стали ухилятись від звинувачення у цьому злочині іудейського утворення. Чому? Може цьому причиною є слабкість або страх туніського уряду перед можливістю втратити слабкість або страх туніського уряду перед можливістю втратити симпатію сіоністів після теплої зустрічі делегації раввінів на чолі з Рафаелєм Коеном?

3 – Суть сьогоднішніх правителів – це приховання фактів і представлення поразки як перемоги, а ганьби – як схвального досягнення. Іудейська країна проливає кров, підло вбиваючи мусульман, а міністерство внутрішніх справ Тунісу хизується у ЗМІ розкриттям деяких фактів цієї події, зосереджуючи усю увагу слухачів та читачів на рівні свого професіоналізму у розкритті даного кримінального злочину. Більшість заяв уряду пов’язано з «національним суверенітетом» та «червоними лініями», які, судячи з усього, стали такими через пролиту кров наших братів.

4 – Схоже на те, що цей злочин ніяк не вплине на політику держави. Правителі Тунісу обмежаться лише «засудженням» цієї боягузливої операції. Що ж стосується гідної реакції у відповідь, рівнозначної подібному злочину, або проведення військової операції,то, здається, що наші недоправителі забули значення цих слів. Єдине, що їм приходить у голову, так це вести статистику наших загиблих, яка, у цілому, їх теж мало хвилює. Так про як у такому випадку суверенність може йти мова?!

О мусульмани, які живуть у країні видатних полководців – Укби ібн Нафі та Таріка ібн Зіяда!

Що за малодушність проявляють наші правителі, що обійняли свої посади після революції, які навіть не можуть захистити своїх громадян? Що це за держава, яка без діє після такого підлого вбивства? Хіба Мухаммад Заварі, інженер безпілотників, не є шахідом? Хіба ви забули, що він розробляв сучасну програму для безпілотників, які вселяють жах у серця сіоністів-окупантів? Чому туніський уряд не звертає на його смерть належної уваги? Чому він кидається у ноги Америці, стверджуючи, що вона надає допомогу у підготовці нашої армії та у навчанні офіцерів в управлінні безпілотниками, як про це заявив Беджі Каід Эс-Себсі? Хіба інженер Мухаммад Заварі не був більш корисним у підготовці нашої армії і у приборканні чинника залежності від Америки? Хіба він не був більш корисним, аніж ті, хто постійно говорить, що захищає нас? Якщо б у нас була своя незалежна держава, то Мухаммад Заварі та багато інших героїв стали б ядром нашої армії та заклали б фундамент нашої військової промисловості. Це стало б основою для звільнення від оков колоніальних держав, які вони наділи на нас, надаючи мікроскопічну допомогу під приводом боротьби «тероризмом».

О мусульмани Туніса! Ми потребуємо міцної держави, яка буде поважати своїх громадян, а не зневажати; захищати, а не видавати ворогам. Ми бачимо, як нас спіткає лихо, а наші правителі стоять налякано, боячись промовити слово проти ворогів.

Покинув нас Мухаммад Заварі, ставши шахідом, з волі Аллаха. Він був муджахідом, який відмовився підкоритись несправедливості і встав на захист своєї релігії і Умми. нехай винагородить його Аллах садами Раю! У нашій країні є такі чоловіки, як Мухаммад Заварі, які не заспокояться, доки не повернуть Уммі колишньої величі.

Кров шахідів примушує нам міняти принижену реальність, у якій ми живемо, пробудитись зі сну та виконати той обов’язок , який поклав на нас Аллах.
Ми повинні змінити державу, проте це змінення не повинно торкнутись лише особистостей, якій обіймають владу, навпаки, ми повинні скинути діючу систему, яка є коренем усіх проблем, тому що вона зіпсована у самій основі. Вона поклала на людину право самій приймати для себе закони, не звертаючи уваги на повеління Творця. Це – та система, у якій до влади може прийти лише корумпована, лояльна до західним колонізаторським державам людина, щоб здійснювати змови та дозволяти ворогам проникати у країну та вести шпигунство, а також вести злочинну діяльність, а потім кланятися перед ворогами, скаржачись на відсутність сил. Кожне нехтування системою правління та правителями, кожна мовчанка або співучасть ними – це допомога у їх злочинах та зрадництво по відношенню до Умми, що дозволяє нашим ворогам нав’язати нам свої правила та вільно пересуватись по нашій країні.

Цей обов’язок покладений на усіх мусульман нашої країни, особливо це стосується володарів сили, тому що вони здатні змінити ситуацію. Ми закликаємо їх бути разом з народом та своєю релігією, відповідаючи на повеління Аллаха та Його Посланця ﷺ. Ми просимо їх надати допомогу заклику до встановлення другого Праведного Халіфату за метолом пророцтва. Всевишній говорить:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірвали! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем (може завадити людині досягти того, що їй угодно) і що ви будете зібрані до Нього » (8:24).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Туніс
Вівторок , 21 Рабіъуль-авваль 1438 р.х.
20.12.2016 р.
№ 06 / 1438

Головне меню