Якщо ви любите Посланця Аллаха ﷺ, тоді покваптесь до встановлення Халіфату, як це зробив він у свій день народження

Туніс
Друкарня

Дорогі мусульмани на землях героя Укби ібн Нафіа!

Кожен рік ви відмічаєте день народження Пророка ﷺ, демонструєте радість і гордість за приналежність до Умми Мухаммада ﷺ. Проте більшість положень Ісламу, які приніс Посланець Аллаха ﷺ, сьогодні скасовані. Їх скасовує група політиків, відкидаючи необхідність застосування Ісламу. Вони говорять: «Туніс — громадянська держава, і Коран не має зв’язку з правлінням».

كَبُرَتْ كَلِمَةً تَخْرُجُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ إِن يَقُولُونَ إِلَّا كَذِباً

«Тяжкі слова, які виходять із їх ротів, і говорять вони одну лише брехню» (18:5).

Вони прийняли світську демократію, а свою релігію загнали у рамки святенництва, яке не має нічого спільного з політикою, і прийняли панування невірного колонізатора. Вони говорять: «Ми не можемо існувати без допомоги наших західних друзів». Ці друзі розробили для наших країн конституції, якими почали забавлятись наші політики, занурюючи свої країни у прірву боргів. Вони згубили державу, і тепер мусульмани не можуть знайти вихід із цієї ситуації.

Ми стали подібні верблюду, який гине від спраги у пустелі, хоча несе воду на своїй спині. І сьогодні, коли ви згадуєте день народження Пророка ﷺ, чи не дивно, що мусульманин із Умми Мухаммада ﷺ не може знайти рішення і шляху порятунку?! Хіба Посланець Аллаха ﷺ, день народження якого ви святкуєте, не залишив після себе керівництво, яке веде по шляху Аллаха, і не показав нам у положеннях Ісламу, як треба жити?! Пророк ﷺ показав нам деталі політичної, економічної і соціальної систем життя. Він не залишив ніяких аспектів життя, не показавши нам, що робити і як це реалізовувати. Чи не дивно, що в ісламських землях, жителі яких — мусульмани, які люблять свого Пророка ﷺ і святкують день його народження,не застосовується Іслам у громадському житті, у державі та адміністрації?!

Хізб ут-Тахрір нагадує мусульманам, які святкують день народження Посланця Аллаха ﷺ, що дванадцяте число місяця Рабі аль-авваль, окрім того, що є днем народження Пророка ﷺ, іще є днем переселення у Медину з метою прийняти владу і встановити першу державу Ісламу. Також дванадцятого Рабі аль-авваль уперше в історії до влади прийшов наступник Посланця Аллаха ﷺ.

Коли Пророк ﷺ пішов у світ інший, його сподвижники зійшлись на тому, що необхідно обрати нового правителя Ісламської Держави. Сподвижники не зійшли зі шляху, незважаючи на велике лихо — смерть Посланця Аллаха ﷺ, і ніхто із них не питав: де вихід і шлях порятунку? Вони знали положення своєї релігії і квапились до виконання найбільшого обов’язку — продовженню держави, заснованої Пророком ﷺ. Що ж ми бачимо сьогодні?! Чому відбувається ця плутанина, а рішення невідомо?!

Чого ми чекаємо і чому не рятуємо себе і свою країну від зла демократії?! Чому не звільняємо її від зарозумілості і злочинів колонізатора?! Чи не настав час для тих, хто відносить себе до Умми Мухаммада ﷺ, очистити свої наміри, набратися сміливості і скинути зрадників, а потім вигнати колонізатора і присягнути на вірність халіфу, який буде застосовувати Іслам, оберігати країну, збирати військо мусульман для звільнення Палестини, об’єднувати ісламський світ, а потім розпочати порятунок усього людства від зла капіталізму і злочинів колонізатора, а також від їх організацій, як Організація Об’єднаних Націй, Міжнародний валютний фонд і Всесвітній банк.

Знайте, що обов’язок встановлення Халіфату лежить не лише на посланцях, але й на усіх віруючих. Аллах неодмінно допоможе тим, хто встане на цей шлях як у цьому житті, так і у наступному. Всевишній говорить:

إِنَّا لَنَنصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ

«Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям і віруючим у мирському житті і того дня, коли предстануть свідки» (40:51).

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Тунісі
№ 08 / 1441
Четвер, 10 Рабі аль-авваль 1441 р.х.
07.11.2019 р.

Головне меню