Студенти ісламського університету Омдурман із Хізб-ут-Тахрір провели акцію протесту

Судан
Друкарня

Студенти ісламського університету Омдурман із Хізб-ут-Тахрір провели акцію протесту перед сирійським посольством у Хартумі проти репресій та вбивств наших братів у Сирії з боку режиму.

Хлопці з Хізб-ут-Тахрір – вілаят Судан з ісламського університету Омдурман звернулися до студентів університету у фатіхабі. Потім студенти усі разом направилися до сирійського посольства у Хартумі, щоб виразити свою солідарність з народом Сирії, і виразити протест відносно масових вбивств, що відбуваються сьогодні,  які чинить злочинний режим Башара по відношенню до нашого народу, і відкидання усього, окрім віри в Аллаха та неминуча зміна. У зверненій промові було сказано, що ісламська Умма - це єдине ціле і те, що об’єднує нас із нашими братами у Сирії, це величний Іслам, те, що пригноблює їх, пригноблює і нас, згідно з хадісом від посланця Аллахаﷺ: «Віруючі – рівноцінна їхня кров, стає під захистом їх наймізерніший, захищають вони найвіддаленіших від них». Підтримка наших братів у Сирії - це наш шаріатський обов’язок, і найменше, що ми можемо зробити, це донести свій голос до усього світу за допомогою протесту перед сирійським посольством у Хартумі. 

Коли хлопці прийшли до посольства, вони почали вигукувати такбір та повторювати гасла, такі, як:

«Одна, одна кров мусульман вона одна!», «народ Шаму переможе і Халіфат йому буде», «немає бога, окрім Аллаха, і Халіфат - обіцянка Аллаха»… та інші.

Потім у зверненні було запевнено у єдності країн мусульман та їх почуттів, і те, що об’єднує народ Судану з народом Сирії   це ідеальна ісламська ідеологія. Не давши закінчити оратору свою промову, поліція перервала його, аргументуючи це тим, що у них є наказ на заборону проведення такої діяльності.

Ми з Хізб-ут-Тахрір – вілаят Судан, у відповідь на таку поведінку з боку уряду відносно цієї шаріатської діяльності говоримо:

Придушення мусульман і заборона на надання підтримки своїм братам у Сирії вказує на те, що режим у Судані є частиною злочинного режиму у Сирії. Режим, який видає останні свої, і завтра з допомогою Аллаха настане черга цього тирана, і впадуть усі ці системи, які ворожо ставляться до свого народу і панують над ним, вони навіть складуть зброю навколо своєї жертви.

Ми впевнені, що світанок вже скоро, і тоді вдихнуть мусульмани аромат Ісламу під затінком праведного Халіфату, який допоможе у перемозі усім мусульманам в усіх куточках світу.  

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

«А ті, які чинять несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться».

Ібрахім Осман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб-ут-Тахрір
Вілаят Судан

 

Головне меню