Цикл інформаційних повідомлень для мусульманок (5)

Судан
Друкарня

Послання від сестри Віка Кумара у підтримку кампанії сестер в Судані
Звернення сестер із Азії до сестер у Африці
Вітайте світанок Халіфату, який буде простягатися від Марокко до східних частин Індонезії

Мої любі сестри в Африці!

Без сумнівів, наші страждання, труднощі життя, з якими ми зіштовхуємося як в Азії, так і в Африці нічим одне від одного не відрізняються. Західний колоніалізм, який існує на протязі сотень років, викачав багатства нашої країни, поправ права, принизив гідність і залишив без майбутнього наших дітей. З початку колоніальної епохи у 15 столітті й аж до сучасного імперіалізму, колонізаторські замашки невірного Заходу на мусульманські країни в Азії та Африці під різними виглядами і приводами мали місце. На протязі віків вони збіднювали і поневолювали мільйони наших сестер. У той час як ми пишаємося історією великої культури, яка розповсюдилася від Марокко до східних земель Індонезії у затінку Ісламського Халіфату.

Любі сестри в Ісламі!

Кінець Другої світової війни ознаменував собою нову еру сучасного західного колоніалізму на землях Ісламу – Азії та Африки. І що здавалося для багатьох країн, що вони отримали незалежність - насправді виявилося міфом. Форма сучасного колоніалізму більш підступна, більш замаскована у в той же час іще більше займається викачуванням ресурсів з країни, опір чому став іще складніше. Глобалізація досягла мусульманських земель від Марокко на Заході Африки до східних частин Індонезії, від чого почали страждати мільйони жінок-мусульманок в Азії та Африці, які наразилися на бідність і експлуатацію окрім одурманювання їх свідомості ідеями про те, що жінка – штовхач економіки.

Любі сестри в Африці!

Історія доводить, що ані демократія, ані світськість, ані національна ідея не змогли і не зможуть дати гарного життя і розквіту нашій країні. Тільки за допомогою Ісламу ми можемо домогтися усього цього. Пророк ﷺ був ниспосланий до усіх людей з посланням, яке об’єднує усе людство. З моменту появи першої Ісламської держави в Медині, Іслам об’єднав різні племена на Аравійському півострові під одним словом єдинобожжя і вже на протязі сотень років після цього, з розширенням кордонів влади Ісламу, різні народи і країни за континентами та морями - усі об’єдналися під словами єдинобожжя: «Немає божества окрім Аллаха і Мухаммад – пророк Аллаха».

З цієї причини, любі сестри в Ісламі, нам слід об’єднуватися навколо Ісламу. Ми – одна Умма,у нас одна релігія, один Пророк, один Коран, один стяг, одна боротьба. Наблизився світанок Халіфату, так що Хізб ут-Тахрір закликає вас приєднатися до нього у боротьбі за встановлення другого праведного Халіфату, кордони якого будуть простягатися від Марокко до сходу Індонезії. Давайте змусимо замовкнути усіх тих, хто скоює нападки і принижує гідність мусульманської жінки в усьому, вдавшись до допомоги правління Ісламу. Воістину, Халіфат розповсюдить в усіх куточках Земної кулі світло Ісламу і світ сповниться милістю та справедливістю, як про це повідомив Пророк Аллаха ﷺ:

إِنَّ اللَّهَ زَوَى لِيَ الأَرْضَ فَرَأَيْتُ مَشَارِقَهَا وَمَغَارِبَهَا وَإِنَّ أُمَّتِي سَيَبْلُغُ مُلْكُهَا مَا زُوِيَ لِي مِنْهَا

«Аллах розстелив переді мною землю і я побачив її від сходу до заходу. Воістину, моя община отримає владу над територією, яка була мені показана» (хадіс сахіх, передали Муслім, Абу Дауд і ат-Тірмізі).


Офіційний представник Хізб ут-Тахрір в Судані
Жіночий відділ
15.04.2014

Головне меню