Зустріч делегації Іхван аль-Муслімін – «Реформи»

Судан
Друкарня

Центральний відділ зв’язків Хізб ут-Тахрір вілаят Судан зустрів у понеділок 01.09.2014 високопосадову делегацію від організації Іхван аль-Муслімін «Реформи», яка складалася з аміра руху професора Садіка Алі аль-Башира і голови політбюро професора Хасана Абд Аль-Хаміда.

Їх зустріли в офісі Хізбу професор Насір Різа Мухаммад Осман – голова центрального відділу зв’язку, Ібрагім Осман (Абу Халіль) – офіційний представник Хізб ут-Тахрір/вілаят Судан, професор Абдуллах Хусейн та професор Халіль Абд ар-Рахман, член центрального відділу зв’язків.

На зустрічі було обговорено кілька тем, у тому числі:

Національний діалог, яким сповнена політична арена, і представники Хізб ут-Тахрір роз’яснили своїм гостям погляди Хізбу щодо поточного діалогу, який із самого моменту заснування з волі зарубіжних органів,веде до того, щоб на конституційному рівні погодитися на відділення Ісламу від життя людей і роздробити країну. Політичним силам в країні слід бути уважними для того, щоб не стати жертвою політичних кайданів, виготовлених невірним Заходом-колонізатором у країні мусульман.

Для всілякого, хто закликає до діалогу, слід усвідомлювати чітко, що ми належимо до кращої Умми, виведеної серед людей і що будь-який діалог обов’язково повинен бути лише на основі Ісламу і він повинен розглядати істинні проблеми людей, тобто це питання їжі, житла, освіти тощо, а не розгляд проблем егоїстичного політичного центру, як це відбувається сьогодні, коли суперничають за долю у правлінні та ресурсах. Це суперництво відкидається народом Судану, оскільки суперечить їх вірі, далеко від їх проблем і понад того іще ускладнює їх.

Також сторони домовилися про важливість продовження зустрічей, щоб кристалізувалося подібне бачення проблем, з якими зіштовхується країна.


Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Судан

07 Зуль-каъда 1435 р.х.
02.09.2014
№ H.T.S. 39/2014

 

Головне меню