У своєму насиллі вищий і нижчий стани режиму однакові!!!

Судан
Друкарня

Під час однієї з бесід братів з Хізб ут-Тахрір на задньому дворі університету «Умм Дурман аль-Іслямій» з людьми з факультету освіти, група студентів, які перебувають у правлячому Національному конгресі, почала розштовхувати інших студентів, погрожуючи їм батогами, металевими прутами і мачете, після чого вони схопили братів з Хізб ут-Тахрір, зав’язали їм очі і увели їх вглиб університету. Деяких побили так, що пролили їх чисту кров, більше того – їх стали бити електричним током, ображати їх і відбирати у них всю їх літературу.

Після цього прийшли старші представники Національного конгресу і наказали відпустити їх, що підтверджує причетність до цього ганебного акту адміністрації університету та охорони ВНЗу, оскільки усі ці побої сталися всередині будівлі університету.

Ми, Хізб ут-Тахрір Судан, звертаючись до старших представників режиму і до їх катів, кажемо їм наступне:

Акція, яку проводили брати з Хізб ут-Тахрір в університетах, є однією з найважливіших. Цю роботу люблять Аллах і Його Посланець ﷺ, адже це – справа заклику до істини, яку режим намагається очорнити. Це – робота з нагадування про закони Ісламу, які були підмінені низькими місцевими законами.

Метод залякування і побиття, який практикують студенти, що належать до правлячого режиму, прямо доводить, що режим не має будь-якої ідеї або аргументів, які можна було б протипоставити опонентові і які можна було б прищепити іншим студентам. Адже той, хто втратив яку-небудь річ, не може передати її іншому. Це той самий метод, до якого вдаються старші представники режиму, коли зустрічають ідеї або аргументи, які мають докази. А тому нас не дивує те, що їх молоді соратники роблять таким самим чином.

Режим на протязі довгих років свого правління піддає Хізб ут-Тахрір тиску та репресіям, але не надає йому цим нічого, окрім стійкості на шляху істини для того, щоб встановити її за допомогою відновлення ісламського образу життя через встановлення праведного Халіфату за методом пророкування. Режим не додасть до своєї ганьби нічого, окрім іще більшої ганьби. Відкрилися недоліки цього режиму, а також посилилася його порочність, оскільки він став боятися слів істини і закликів до неї.

Хай режим стережеться гніву Могутнього Аллаха, Який пам’ятає все. Нехай старші і молодші представники режиму пам’ятають слова Посланця Аллаха ﷺ:

صِنْفَانِ مِنْ أَهْلِ النَّارِ لَمْ أَرَهُمَا قَوْمٌ مَعَهُمْ سِيَاطٌ كَأَذْنَابِ الْبَقَرِ يَضْرِبُونَ بِهَا النَّاسَ

« Є два типи людей з числа мешканців Пекла, яких я не бачив: люди, які мають батоги, схожі на верблюжі хвости, якими вони б’ють людей…».

Ми ведемо роботу у відповідності з наказом Аллаха на шляху відновлення ісламського образу життя тим, що встановлюємо Халіфат за методом пророкування, сонце якого зійде вже скоро, з волі Аллаха, а світло його охопить краї, де халіф захистить людей від тиранів і розповсюдників порочності.

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

«А ті, які чинять несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227).


Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Судан
Вівторок, 17 Сафару 1436 р.х.
09.12.2014
№ H.T.S. 60/2014

Головне меню