Ми, мусульманки, не приймаємо шаріату невірних, адже ми вдоволені Аллахом як Господом. А тому геть правління приниженості та нікчемності!

Судан
Друкарня

Американський чиновник Кетрін Рассел, яка відвідала Судан, сказала, що вона сподівається на дотримання жорстких законів, що підтримують рівність чоловіків і жінок, і в тому числі - на прийняття законів про підвищення мінімального віку для вступу в шлюб, про заборону обрізання жінок, а також про боротьбу з насильством за ознакою статі, не кажучи вже про інші речі, які потребують правових реформ.

Чиновниця прибула до Хартуму минулої неділі і почала переговори з міністром добробуту і соціальної безпеки Судану Машаїром аль-Давалабом. Вона також згадала, що на зустрічі вони «почали ламати бар'єри на шляху жінок в таких галузях, як інженерна справа, спорт, правова сфера, медицина, і внесок жінок в політичний та економічний діалог», – http://www.sudantribune.net/.

Це - не перший випадок, і він не буде останнім, коли Сполучені Штати втрутилися, щоб нав'язати західний погляд на мусульманських жінок в Судані за допомогою цих законів, що насильно нав'язуються уряду, яке не боїться Аллаха, а боїться гніву Заходу. А тому Аллах розгнівався на нього, що і стало причиною гніву Заходу на цю владу. Малоймовірно що Захід буде задоволений суданським урядом; він гнівається, щоб домагатися поступок слідом за поступками від цієї частково незалежної влади так, що ми вже опинилися під прямим американським мандатом!

О мусульманки - внучки великих сподвижниць! Ті, хто вистоює і падає ниць перед Великим і Всемогутнім Аллахом! О ті, кого Аллах назвав мусульманками:

مِلَّةَ أَبِيكُمْ إِبْرَاهِيمَ هُوَ سَمَّاكُمُ الْمُسْلِمِينَ مِنْ قَبْلُ وَفِي هَذَا لِيَكُونَ الرَّسُولُ شَهِيدًا عَلَيْكُمْ وَتَكُونُوا شُهَدَاءَ عَلَى النَّاسِ فَأَقِيمُوا الصَّلاةَ وَآتُوا الزَّكَاةَ وَاعْتَصِمُوا بِاللَّهِ هُوَ مَوْلاكُمْ فَنِعْمَ الْمَوْلَى وَنِعْمَ النَّصِيرُ

«Така віра батька вашого Ібрахіма. Він (Аллах) назвав вас мусульманами до цього і тут (у Корані), щоб Посланник був свідком про вас, а ви були свідками про людей. Здійснюйте намаз, виплачуйте закят і міцно тримаєтеся за Аллаха. Він - ваш Покровитель. Який же прекрасний цей Заступник! Який же прекрасний цей Помічник!»(22:78)

Ви прекрасно знаєте, що жінка на Заході не отримує і малої частини того яскравого образу, що відображається у західних ЗМІ. Жінка на Заході натерпілася лиха, і доказів та свідчень того занадто багато, щоб порахувати їх. Так, у доповіді американського урядового Національного центру статистики охорони здоров'я (http://www.cdc.gov/nchs/data/ad/ad384.pdf) приводиться: ««Середнє число жінок, з якими проживає американський чоловік і з якими має сексуальні стосунки, - це сім жінок. При цьому 29% чоловіків мали в своєму житті сексуальні відносини з більш ніж 15 жінками». І якщо одна з них завагітніє від цього перелюбу, то це - її особисті проблеми, і їй необхідно визначитися - або взяти на себе відповідальність за виховання позашлюбного сина, або вбити його, що називається абортом. За даними Департаменту статистики США, в Америці 10,4 мільйона сімей, якими опікується тільки мати (без батька). За даними американських центрів з контролю і профілактики захворювань, в одній тільки Америці аборт вбиває більше одного мільйона дітей щороку!

Страждання жінок не обмежуються тільки зрадою, вони можуть бути схильні до сексуальних смертельних захворювань через поширення аморальності. Згідно з повідомленнями "CNN" і американського урядового Національного центру статистики охорони здоров'я, в Америці налічується більше 65 мільйонів чоловік, інфікованих венеричними захворюваннями, які не можна вилікувати. А за даними Міністерства юстиції США, в Америці 683 тисячі жінок ґвалтують щороку, тобто, в середньому, - 78 жінок на годину, знаючи, що тільки про 16% випадків зґвалтування повідомляється у відповідні органи.

О побожні, чисті мусульманки!

Потурання з боку уряду Судану перед подібними американськими візитами і пропозиціями ставить за мету довести вас до стану американського занепаду і виродження, дозволяючи тим самим собі бути інструментом в руках невірних, щоб стерти в вас атрибути Ісламу. Не погоджуйтеся з цим, адже Аллах вшанував вас чистим Шаріатом, який робить ваше поклоніння тільки для Аллаха і очищає вас, завдяки чому жінка виводить себе з прірви і розсіюються від неї всі жахи несправедливості і темряви, приниження і поневолення. Шаріат помістив її на почесне місце, рівного якому немає в інших народах. Так старайтеся ж разом з іншими жінками для повернення Шаріату Аллаха в державі другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, і тоді ви набудете гідне, почесне життя!

مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثَى وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَيَاةً طَيِّبَةً وَلَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ

«Віруючих чоловіків і жінок, які чинили праведно, Ми неодмінно обдаруємо чудовим життям і винагородимо за краще з того, що вони робили» (16:97)

Офіційний представник Хізб ут-Тахрір
Судан – жіночий відділ
21 Раджаб 1437
28.04.2016

Головне меню