Режим бреше, а потім нацьковує своїх приспішників на тих, хто викриває їх брехню!!!

Судан
Друкарня

Група людей із військової розвідки затримала брата Муджахіда Адама, учня середньої школи та члена Хізб ут-Тахрір, після того, як вони сильно його побили ногами по обличчю до такої міри, що у нього порвалась барабанна перетинка!

Потім вони забрали його до поліцейського відділку на півночі Хартуму та порушили проти нього справу за статтею №69/77 за те, що він був присутній при роздаванні листівок, виданих Хізб ут-Тахрір/Судан під назвою «Показники міністерства фінансів та невдалі розповіді», що відбувалось о середі ввечері після нічної молитви у мечеті озброєних сил у Хартумі.

Режим не зміг і ніколи не зможе спростувати статтю, видану Хізб ут-Тахрір/Судан, яка викриває його брехню та обман по відношенню до людей, і він не у змозі зробити нічого, окрім як нацьковувати своїх приспішників на хлопців із Хізб ут-Тахрір, порушуючи проти них сфабриковані справи у змові з органами, які називаються правоохоронними, такими як прокуратура та поліція!!!

Цей режим вже не у перше порушує справи за статтею №69/77, що відноситься до порушення громадського спокою та громадського порядку. Кожен юрист у цій країні і навіть кожен студент будь-якого юридичного ВНЗу у Судані знає, що ця стаття не стосується тієї вшанованої діяльності, яку ведуть хлопці із Хізб ут-Тахрір, несучи благо людям та працюючи над відродженням Умми на основі ісламської акъиди у відповідь на слова Всевишнього Аллаха:

﴿وَلْتَكُنْ مِنْكُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ وَيَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ﴾

«Нехай серед вас буде група, яка буде закликати до добра, веліти схвалене та забороняти засуджуване. Саме вони виявляться набувшими успіху» (3:104)

Ми стверджуємо лише те, що підтверджено та відомо – що цей нечестивий та несправедливий режим, його в’язниці, арешти, побиття та інші способи утискання та залякування лише збільшують в нас переконаність в істинності того, що ми несемо, і збільшують нашу стійкість на нашому шляху, доки Аллах не виконає Свою обіцянку щодо Праведного Халіфату за методом пророцтва або ж доки ми не зустрінемо Аллаха задоволеним нами. Всевишній Аллах сказав:

﴿مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلا﴾

«Серед віруючих є мужі, які вірні заповіту, який вони уклали з Аллахом. Серед них є такі, які вже виконали свої зобов’язання (або померли), і такі, які іще очікують, але ніяк не зарядять своєму заповіту» (33:23)


Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Судан
19 Шаъбан 1437
26.05.2016

Головне меню