Візит постійного секретаря МЗС Великобританії у Судан викриває брехливі ствердження про незалежність країни!

Судан
Друкарня

Помічник голови британського МЗС Саймон Макдональд у супроводі офіційної делегації о понеділка 09.01.2017 прибув до Хартуму. У заяві для преси у хартумі о вівторка він охарактеризував свій візит як результативний.

Макдональд сказав: «Ми бачили, що мирний процес у Дарфурі був складним та зайняв багато часу , і, хоча іще багато треба зробити, проте є суттєвий та позитивний розвиток подій у ситуації на місцях». Судан та Великобританія погодились прискорити темпи зустрічей та домовились про підняття рівня візитів до самого високого з тим, щоб підвищити ступінь розуміння його у нормальне русло. Британський чиновник також перевірив деякі із проектів, що здійснюються його країною у Дарфурі.

Хізб ут-Тахрир/Судан звертає увагу громадськості на наступне:

Великобританія – це держава-колонізатор, вона є давнім ворогом нашої країни.

Вона підтримує повстанські рухи у Дарфурі, а також вона створила для них засоби масової інформації.

Великобританія, Франція та європейські країни, з одного боку, і Америка – з іншого, ведуть боротьбу у Судані заради реалізації своїх злочинних проектів.

Вступ Британії у Дарфур зі своїми проектами є троянським конем, який використовується нею для досягнення своїх шкодоносних цілей . А інакше, чому ці проекти не проводяться у будь-якому іншому регіоні?!

Візит британського замміністра, а перед цим – заява старого посла Британії у Хартумі Майкла Аарона демонструють нахабне втручання цих колонізаторів у справи нашої країни. У своїй заяві посол закликав до швидшого підписання угоди між повстанськими озброєними рухами та урядом. Він сказав, що «на зустрічі, проведеній минулого тижня між генеральним секретарем «Народного руху північного сектору» (Sudan People's Liberation Movement – North) Ясіром Арманом та британським урядом, де обговорювалась необхідність застосування дорожньої карти, Британія закликала Ясіра до підписання такої угоди», вказуючи на «наявність добрих новин, який суданський народ сприйме з радощами».

Іслам заборонив невірним ворогам втручатися у справи мусульман, як і заборонив звертатись до них по допомогу у будь-якому суверенному політичному питанні, адже в основі цією або іншою справою займається держава. Всевишній Аллах сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا بِطَانَةً مِنْ دُونِكُمْ لا يَأْلُونَكُمْ خَبَالا وَدُّوا مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الآيَاتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ

«О ті, які увірували! Не беріть своїми помічниками тих, хто не із вас. Вони не упускають нагоди нашкодити вам та радіють вашим труднощам . Ненависть вже проявилась у них на вустах, але у їх серцях криється іще більша ненависть. Ми вже роз’яснили вам знамення, якщо ви лише розумієте!» (3:118).

І Посланець Аллаха ﷺ, коли до нього прийшов загін євреїв – союзників Ібн Салюля – під своїм стягом. Щоб битися разом з Пророком ﷺ, відкинув їх допомогу, сказавши: «Передайте їм, нехай повертаються, воістину, ми не звертаємось по допомогу до многобожників», – передав Хакім у «Мустадрак».

Вплив невірних у наших країнах не викорінить ніхто, окрім ідеологічної держави, яка візьме на себе усі турботи про справи мусульман, почне втілювати Іслам, буде піклуватись про справи своїх підданих за допомогою Ісламу та позбавить невірних жадібних ворогів будь-яких шансів втручатися у наші справи. Саме до цього ми закликаємо людей – працювати над встановленням Праведного Халіфату за метолом пророцтва для гідного життя, великої держави, щастя у цьому світі та блаженства у світі наступному.

Всевишній Аллах сказав:

وَأُخْرَى تُحِبُّونَهَا نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِيبٌ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ

«Буде іще те, що ви : допомога від Аллаха та близька перемога. Повідом же благу звістку віруючим!» (61:13).

Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір
Судан
14 Рабіъ ус-сані 1438 г.х.
12.01.2017 г.

Головне меню