Ті, хто погоджуються зі змовами ворогів — це правителі або агенти?

Судан
Друкарня

Міністр закордонних справ Судану Ібрагім Гандур заявив о четвер 13.04.2017: «Відокремлення півдня країни було в основі змовою, з якою ми погодились, а те, що відбувається зараз — це наслідки змов, за які змовники несуть усю повноту відповідальності».

Такою була його реакція на слова міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова, промовлені ним під час спільної прес-конференції з його американським колегою Рексом Тіллерсоном о минулої середи: «Адміністрація Обами вимагала від уряду Омара аль-Башіра утвердити розділення Судану на дві частини, щоб таким чином вирішити проблему, в обмін на що аль-Башир не буде представлений на міжнародний кримінальний суд». Також Лавров додав: «Відокремлення півдня було американським проектом, реалізованим з боку адміністрації Обами».

Зіткнувшись з такою заявою, ми, Хізб ут-Тахрір у Судані, говоримо наступне:

1. Ми застерігали жителів Судану, зокрема — політиків як в уряді, так і в опозиції, від того, що південь країни відпадає. Ми говорили, що угода по його відокремленню є зрадою, відомою у межах американської змови з метою розділити Судан та віддалити від Ісламу його правління та законодавство. З метою недопущення цього ми проводили величезну діяльність, налагоджували контакти , виступали у мечетях, скликували конференції , проводили лекції, збирали мільйони підписів, влаштовували марші у столиці, а також закликали на допомогу щирих синів Умми в армії. Хізб ут-Тахрір звертався по допомогу у цій справі до усього керівництва озброєних сил та парламенту, видавав брошури, тисячі листівок, багато прес-релізів, словом, робив усе, що було у його силах, щоб зупинити цю змову . Але замість того, щоб прийняти наш насіхат (благу пораду), наших хлопців почали арештовувати, а правлячий режим та політики Судану благословили цю змову!!!

2. Зі скількома змовами погодився цей «уряд порятунку»! Скільки разів він входив у союз зі змовниками так, що довів цю країну , яка рясніє багатствами та ресурсами, до приниженого положення, до зубожіння, високим цінам та утиснутого життя!

3. Визнання міністром закордонних справ Судану цього злочину не зупиняє його уряд від подальших змов. Так він і здає увесь Судан Америці, розкриваючи перед ними усі врата, щоб тепер і у Судані ішло шпигунство за мусульманами, як це обстоїть у багатьох інших країнах мусульман. У доповіді «Африка Інтеледженс» під назвою «Підсилення співпраці розвідслужб Судану та Америки» розкривається угода між Суданом та Америкою щодо розташування відділу ЦРУ у Хартумі у межах спільної боротьби з «тероризмом». Очікується, що заступник директора Управління Джіна Хаспл прибуде у Хартум, щоб відвідати відділення у столиці Судану у травні наступного року («Sudan Tribune», 07.04.2017). Не існує ніяких сумнівів, і навіть будь-яка наївна людина розуміє, що під «тероризмом» Захід має в виду Іслам.

4. Уряд по сьогодні продовжує погоджуватись з усіма змовами ворогів та втілювати їх злочинні проекти у країні. До числу таких проектів відноситься т.з. «національний діалог», за допомогою якого Америка бажає відкритого втілення світськості та іще більшого розділення Судану.

5. Кожного дня розкриваються істини, які раніше вже Хізб ут-Тахрір пояснював, роз’яснюючи людям злочинність усіх цих дрібних державних режимів, що утворились після розпаду Халіфату. Події показують, що руки колонізаторів так і не були відрубані , а проблеми мусульман не вирішаться інакше, окрім як у державі Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, яким почнуть управляти щирі чоловіки на підґрунті законів Господа світів, які почнуть захищати Умму від ворожих змов у підтвердження слів Посланця Аллаха ﷺ:

إِنَّمَا الإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам — це щит за яким б’ються і яким захищаються».

Імам — це щит, він — перепона перед змовами ворогів та лицемірів.

لِمِثْلِ هَـٰذَا فَلْيَعْمَلِ الْعَامِلُونَ

«Заради такого нехай трудяться трудівники!» (37:61).

Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Судані
Субота, 18 Раджаба 1438 р.х.
15.04.2017 р.

Головне меню