Тиждень ісламського заклику в Ель-Обейді

Судан
Друкарня

Хізб ут-Тахрір/вілаят Судан з 19 по 24 листопада 2017 року провів заходи у місті Ель-Обейд, центр штату Північний Кордофан, у межах тижня ісламського заклику по відновленню ісламського образу життя під гаслом «Іслам — акиди та система для життя».

За тиждень було проведено більше 20 лекцій у дев’яти мечетях. Окрім того, в університеті Кордофана були проведені лекції під назвою: «Економічний крах … причини та рішення».

У лекціях взяли участь деякі імами мечетей із членів Хізб-ут-Тахрір із Хартума та Ель-Обейда. Були проведені зустрічі з деякими політичними силами, делегація Хізба зустрілась з керівниками наступних партій: «Народний конгрес», «Брати-мусульмани», «Ансар ас-Сунна аль-Мухаммадія» та іншими. Ці зустрічі спричинили величезний вплив в усуненні перешкод, створених ворогами Ісламу між ісламськими рухами. Взаємодія членів Хізб ут-Тахрір у місті Ель-Обейд з закликом до відновлення ісламського образу життя показало, що народ цього міста любить Іслам та бажає проявляти старання на шляху встановлення Другого Праведного Халіфату, правління у якому буде здійснюватись за методом пророцтва. Вони також наполягли на тому, щоб імами із делегації провели п’ятничний намаз,і так це і відбулось. І наприкінці хочу воздати хвалу Аллаху, Господу світів за надану нам милість.

Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Судані
Понеділок, 8 Рабі уль-авваль 1439 р.х.
26.11.2017 р.

Головне меню