Хіба ви не боїтеся Аллаха і не припините коїти гріхи?

Східная Африка
Друкарня

У черговий раз антитерористичний підрозділ піддали критиці та обвинуваченням через співучасть у жорстокості у відношенні мусульман.

У випущеному у понеділок 18.08.2014 звіті організації з прав людини обрушили критику на підрозділ за вбивство, викрадення та зникнення чисельних підозрюваних у тероризмі. «Антитерористичний підрозділ вбиває невинних людей та усуває інших на очах у високопосадових урядових посадовців, посольства, а також на очах в ООН…,» - заявила пані Леслі Лефкоу, заступник директора даної організації (Human Rights Watch). У зв’язку з цим, Хізб ут-Тахрір Східна Африка хотіла б роз’яснити наступне:

Такого роду новини не дивні для мусульманської спільноти, оскільки в Кенії знаходяться аналогічні підрозділи. З моменту створення та відкриття антитерористичного підрозділу поліції (ATPU) у 2003 році скоюються подібні кричущі звірства серед білого дня без краплі гуманності! Типовим прикладом їх злодіянь є жорстокий та низький арешт Сулеймана Свалеха Саліма, скоєний у серед білого дню у районі Момбаси Мадженго у початку цього місяцю після п’ятничної молитви. Досі його родині нічого не відомо про його місцезнаходження. Безневинні жінки стали вдовами, діти – сиротами, а домівки спустішали без чоловіків! На жаль, кожного разу коли попереджають та обвинувачують ATPU, це спонукає їх до скоєння іще більших гріхів. Ці вбивства є невід’ємною частиною значних пригноблень, яким піддаються мусульмани в Кенії.

До подібних злодіянь причетне не лише ATPU, але й інші сили поліції. Наприклад, в Істлі Найробі, військовослужбовці Відділу загальних служб (GSU) тероризують мусульман, вриваючись та б’ючи мусульман сомалійського походження, потім саджаючи їх у в’язницю в Касарані. Ці звірства проводилися під приводом так званої операції «Usalama Watch» у квітні цього року.

ATPU скоїли усі ці мерзенні та жахаючі злодіяння під егідою Америки, держави, історія якої славиться найгіршими розправами над мусульманами в усьому світі.

Окрім пропонованих навчань для різноманітних армій під приводом боротьби з тероризмом, Америка вживає подальші кроки для фінансування країн та служб безпеки для цієї боротьби. Згідно зі звітом, написаним двома організаціями з прав людини, «Правова ініціатива відкритого суспільства» та організація «Мусульмани за права людини» стали передвісниками того, що на протязі року було створено підрозділ ATPU. На його формування Америка виділила 10 мільйонів доларів, і вона досі продовжує його спонсорувати.

завершення, ми б хотіли нагадати мусульманам про те, що усі ці злочини, скоєні у відношенні них, є всього лише малою часткою справжніх звірств, яким піддаються мусульмани в усьому світі. Безсумнівно, якщо б ми писали доповіді про жорсткі вбивства невинних мусульман у триваючій війні, безумовно, у нас не вистачило б часу описати усе це, і для цього знадобився б не один том книги.

Вкрай важливо зрозуміти, що ця війна є підступною кампанією, спрямованою проти правління Ісламу у світі, прагнучи надати місце Америці для продовження колонізації світу як розумово, так і на практиці. Необхідно розуміти, що мусульмани є єдиною метою у цій війні, тому що вони володіють чистою ідеологією, здатною управляти усім світом і викоренити колоніальну капіталістичну ідеологію під керівництвом Америки. Тому, важливе значення має голоснішання наших голосів кожного разу, коли ми зіштовхуємося з подібними принизливими інцидентами, невпинно працюючи для відновлення нашої ідеології, щоб забезпечити життя для усіх людей під керівництвом Халіфа, який зможе покласти кінець пригнобленням і тиранам, а також зможе гарантувати справедливість для всіх.


Шабані Мваліму
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Східній Африці
24 Шавваль 1435 р.х.
20/08/2014
N0: 20/1435 AH

Головне меню