Пригноблення мусульман триватимуть, допоки не буде відновлено Халіфат

Східная Африка
Друкарня

У черговий раз мусульмани Кенії стали свідками серії жорстоких поліцейських рейдів у мечеті Сакіна і Муса в Момбасі. У результаті звірячого злодіяння, проведеного під виглядом очищення мечетей від «радикальної» молоді, загинув один студент і близько 250 осіб було заарештовано. Ми, Хізб ут-Тахрір Східна Африка, рішуче засуджуємо даний акт жорстокості і хочемо роз’яснити наступне:

Жорстокість і звірячість кенійської поліції різко зросли, особливо – у відношенні мусульман. До того ж у регіоні орудують і чинять розправу над невинним населенням такі кримінальні угрупування, як «Багдад Бойз» та «Мунгікі», більшість послідовників яких є християнами. Іще не було такого випадку, щоб якась із церков наражалася на подібні нашестя поліції, як це зазвичай відбувається у відношенні мусульман. На жаль, поліція, намагаючись легалізувати прояв жорстокості при пригнобленні мусульман, часто вживає залякуючі назви, а саме: «радикали», «екстремісти», «релігійні фанатики». Таким є істинне обличчя капіталістичної ідеології, і сутність поліції полягає у жорстокому поводженні з мусульманами.

Жахаюче утвердження про те, що існують добрі, «помірковані» мусульмани і погані, «радикальні» мусульмани, є підступною змовою, розробленою для розділу мусульман. Не дивлячись на те, що між мусульманами дійсно існують відмінності у думках, це абсолютно не дає жодного законного права урядові продовжувати поневолення і пригноблення мусульман. Ми рішуче засуджуємо дані заяви і гасла, а також вважаємо, що «війна з терором» спрямована виключно на боротьбу проти Ісламу і мусульман.

Пригноблення є результатом нестачі істинного уявлення про справи мусульман. Навіть політики, які створюють видимість засудження даних звірств, переслідують тільки досягнення власного політичного зиску. Доказом цьому слугує спроба введення ними невинних мусульман в оману за допомогою заклику до участі у демократичній системі, аргументуючи це тим, що це є єдиним виходом для запобігання пригнобленням у відношенні мусульман. І в той самий час вони свідомо умовчують про те, що саме демократична система є джерелом усіх лих, страждань і звірств, які чиняться у відношенні невинних людей, і що гірше за все – у відношенні до своїх же братів-мусульман.

Дане пригноблення, свідками якого ми є, - всього лише мала частина того, що коїться у світі у відношенні до мусульман загалом. Пригноблення не припиняться, допоки мусульмани не відновлять виконання свого обов’язку, яким вони знехтували, і не будуть діяти заради здійснення єдиної мети, тобто відновлення Ісламської держави Халіфат в одній з чисельних мусульманських країн. Халіфат є єдиною системою правління, яка гарантує безпеку мусульманам і не мусульманам від пригноблень з боку їх ворогів.
 

Шабані Мваліму
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Східна Африка
N0: 04/1436 AH
25 Мухаррам 1436 р.х.
18/11/2014

Головне меню