Підтримка урядом Великобританії ескадронів смерті

Британія
Друкарня

Підтримка урядом Великобританії ескадронів смерті до Багладешу вкотре виявляє справжне обличчя західної зовнішньої політики

Лондон 22 грудня 2010 року.  Викриття у матеріалах сайту WikiLeaks участі уряду Великобританії у підготовці воєнізованого угрупування Батальйон Швидкого Реагування (RAB) за методиками «техніки допитів у розслідуваннях» та «правил бойового зіткнення» іще раз нагадає нам про лицемірство західної зовнішньої політики на мусульманських землях.

 

У той час, коли англійський уряд на кожному кроку проголошує про права людини, свободу та демократію, він підтримує та бере участь у підготовці організації, яка відома як «урядовий ескадрон смерті»!

Батальйон швидкого реагування користується паганою славою у Бангладеш як організація, яка застосовує тортури та позасудові страти. Її єдиним призначенням є втілення управлінської політики Ліги Авамі по приборканню політичного інакодумства будь-якими засобами.

Після отримання Лігою Авамі  влади у 2009 році, сотні політичних активістів країни були арештовані, підпали під тортури та були кинуті до в язниць  без пред´явлень звинувачень та суду. Ліга Авамі перетворила Бангладеш на фашистську країну.

Таджі Мустафа, Медіа – представник Хізб-ут-Тахрір у Британії каже: «Уряд Великобританії,Сполучених Штатів та Індії виправдали свою підтримку жорстокої репресивної політики Ліги Авамі під приводом війни з терором, таким чином, щоб їх інтереси у країні були недоторкані.

«Хізб-ут-Тахрір у Бангладеш стояв в авангарді викриття цієї брутальної політики. Хізб-ут-Тахрір відомий у всьому світі своєю політичною діяльністю та своїм методом ненасильницької політичної боротьби проти тиранів в ісламському світі.

Не зважаючи на це, фашистська Ліга Авамі заборонила партію за пропагування своєї політичної програми та тримала офіційного представника партії Мухіддіна Ахмада, старшого лектора в університеті Даккі, у застінках в´язниці більше року без пред´явлення йому якихось звинувачень та судового розбирання».

«Підтримка британським урядом цього режиму не є чимось неочікуваним,бо аналогічна політика проводиться Лондоном та Вашингтоном в арабському світі та Центральній Азії».

«Подібні викриття лише підсилюють політичний заклик Хізб-ут-Тахрір в ісламському світі. Єдиним шляхом вивільнення мусульманського світу з пазурів колоніалізму є скасування цих жалюгідних режимів в ісламських країнах, які виконують накази цих колоніальних держав».   

Хізб-ут-Тахрір
Британія
Тел:+44 (0)7074 192400
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головне меню