Хізб-ут-Тахрір присягається: Халіфат захистить кров мусульман від американських атак

Британія
Друкарня

26 грудня 2010 року Хізб-ут-Тахрір у Британії провів спеціальну акцію по вивченню зради правителів Пакистану у світлі останнього викриття у матеріалах сайту Wikileaks.

Акція відбулась під головуванням Різвана Хуссайна, члена Комітету  Хізб-ут-Тахрір по Пакистану. Виступили Імам Хасер Рахім та Хаджа Первез Хассан  з Комітету Хізб-ут-Тахрір по Пакистану. Окрім них, були присутні Атіф Салахуддін з цього ж комітету, а також до експертної групи приєднався громадський лідер Раджа Муштак.

 

У промові голова Різван Хуссайн відзначив, що пакистанці у всьому світі не були здивовані викриттям у матеріалах на сайті Wikileaks, але вони викликали у них відразу. Ці матеріали Wikileaks вкотре виявили рівень співучасті та абсолютної зради уряду Пакистану у їх слугуванні Америці по втіленню її плану стосовно регіону.

Імам Хайсер у своєму виступі відзначив: «Прийшов час розібратися у суті цих матеріалів по викриттю та замислитися над тим, яким чином можна вирвати контролювання над Пакистаном з рук цих незаконних корумпованих правителів. Історія Пакистану та події, які відбуваються, багаторазово підтвердили,що незалежно від того,хто зараз при владі – диктатор як Первез Мушарраф,або демократи як Наваз Шаріф, Асіф Алі Зардарі або Юсуф Різа Гілані – вони однакові у своєму підлабузництві та рабській покорі своїм господам з Вашингтону та Лондону. Ці правителі завжди приносили у жертву питання безпеки країни заради своїх власних порочних інтересів і завжди «позичають» свою зовнішню політику у Заходу. Зовнішня політика Халіфату покладе край цьому принизливому безчестю та більше не дозволить Заходу так підло нам шкодити!».

Хаджа Хасан у своїх коментарях відзначив: «Політична система Пакистану, чи йдеться про диктатуру або демократію, все одно є причиною виникнення сьогоднішніх безхребетних рабів Вашингтону. Хізб-ут-Тахрір вимагає усунення уряду Пакистану та закликає до притягнення правителів до суду за зраду та співучасть у вбивстві своїх власних громадян. Халіфат не дозволить жодній іноземній силі зробити напад на мусульманина та буде розцінювати будь-який удар літаків-безпілотників як об´явлення війни, та дасть відсіч усією міццю державних інструментів, чи йдеться про дипломатію, економіку або армію».

Після доповідей перейшли до формату «запитання-відповідь». Багато хто з присутніх сказали, що відчули глибоку відразу та біль від позицій, яку зайняли правителі Пакистану.

Раджа Муштак у своїх коментарях відзначив: «Лише щира система Халіфат, яка була принесена благородним Пророком Мухаммадом (с.а.в.), усуне загрозу агресивних американських атак, які підсилюються, та забезпечить спокій та безпеку  мусульман Пакистану. Скільки іще подібних викриттів злочинів нам треба, щоб розпочати діяти?». Також він закликав народ Пакистану до втілення у життя системи Халіфату, працюючи разом з Хізб-утТахрір його виключно ненасильницьким політичним методом, не вагаючись, допоки народ Пакистану не спіткала велика катастрофа від рук цих безсоромних правителів.

Атіф Салахуддін роз´яснив, що Америка потребує Пакистан для своєї війни в Афганістані та Пакистані, і правителі Пакистану полегшили її присутність. Атіф заперечив думку про те, що Халіфат підпаде під такий же самий напад, від якого страждає сьогодні Пакистан, відзначивши, що мусульмани Пакистану мають міцну армію для свого захисту, яку не може перевершити мільйонна армія Індії зі своїм ядерним потенціалом. Також він сказав: «Те, чого ми дійсно потребуємо сьогодні – це політична воля застосувати війському міць, що може бути забезпечено лише щирим керуванням,а не сьогоднішім урядом, який фактично забезпечує підтримкою та військовими базами Пакистану американські нужди для ведення своїх боягузливих атак. Безпека, честь та гідність народу будуть головною цінністю, на яку буде скероване будь-яке рішення Халіфа у зовнішній політиці, обов´язком якого буде захищати життя громадян держави Халіфат.

Зібрання завершилось звісткою про те, що Хізб-ут-Тахрір відправить спеціальну делегацію Вищої комісії Пакистану до Лондону, яка передасть листа з вимогою усунути корумпованих правителів Пакистану, з наступним висуненням проти них звинувачень та суду за їх зраду. Усіх запросили взяти участь у цій делегації.

Контакти:

Хізб-ут-Тахрір Британія  

Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Web: www.hizb.org.uk              

Phone: 07074-192400

Головне меню