Пригода у Дербі: Кемєрон та Стро повинні винуватити порочні англійські цінності замість того, щоб показувати пальцем у бік інших спільнот

Британія
Друкарня

Лондон, Великобританія, 8 січня 2011 року. Після того, як учора оголосили вирок лідерам банди,яка гвалтувала дівчат-підлітків у Дербі, політики та ЗМІ почали методично експлуатувати цю тему, узагальнюючи та поширюючи проблему на всю пакистанську спільноту у Британії,зробивши з неї козла відпущення.

Таджі Мустафа,медіа-представник Хізб-ут-Тахрір у Британії заявив з цього приводу наступне:

«Замість того, щоб виявити корені серйозної та зростаючої кожного дня проблеми сексуальної експлуатації жінок у Британії, політики та ЗМІ, очолювані Девідом Кемєроном та Джеком Стро,почали узагальнювати та поширювати цей інцидент на «мусульман, пакистанців та азіатів».

«Девід Кемєрон заявив,що «культурне сприйняття» не повинне утримувати поліцію від реагування у таких ситуаціях. І це, не дивлячись на те, що суддя першої інстанції , а також верховний суддя, сказали, що у справі відсутній расистський слід.

Джек Стро,член парламенту від Блекберну, намагаючись перевершити Кемєрона, висловив більш прямі звинувачення, заявивши, що «цей випадок приборкає пакистанську спільноту». Стро був засуджений за аналогічне - кілька років тому назад він розпалював нетерплячість по відношенню до жінок у нікабах».  

«Їх расистські висловлювання є дешевим популізмом, який утворує підстави для існування ультраправих расистів та сприяє зростанню публічної ворожості по відношенню до мусульман та Ісламу. Хто зацікавленийу підсиленні таких як Британська національна партія та Ліга англійської оборони, які геть просякнуті антиісламськими тенденціями».

«Вони не згадали, що засуджені є зразком плодів інтеграції та прийняття порочних британських цінностей, які і призвели їх до втоплення в алкоголі, наркотиках та до згвалтування жінок».

«Сумно,але,на жаль, подібні злочини досить широко розповсюджені в Об´єднаному королівстві. Їх коять люди різного походження, як річ, немусульмани та представники європейської нації. Згідно даних, наведених урядом,більше ніж 900 жінок гвалтують протягом тижня по всій Британії».

«Так, Стро та Кемєрон акцентують увагу на тому факті, що злочинці нападали,як річ, на жінок з європейською зовнішністю, хоча варто було б дослідити справжні причини більш широкої проблеми сексуальної експлуатації жінок у західних суспільствах».

«Найкращим шляхом захисту чоловіків будь-якого походження від схильностей до сексуальної експлуатації жінок (будь-якої нації та коліру шкіри) є виховання в них ісламських цінностей замість володарюючих зараз у суспільстві ліберальних».
«Іслам закликає до цінностей, які зобов´язують чоловіка ставитись до будь –якої жінки,мусульманка вона чи ні, з повагою та вважати її честь за недоторкане.

З іншого боку,британські капіталістичні ліберальні цінності санкціонували сексуальну експлуатацію жінки у рекламі, розвагах та секс-індустрії для користі, принизивши статус жінки у суспільстві, через це у чоловіків будь-якого походження утворився такий склад розуму, згідно до якого вони вважають за можливе використовувати жінку та глумитися над нею, як їм заманеться.

Якщо Кемєрон та Стро хочуть розглядати це питання у культурній площині, вони повинні переглянути також британські ліберальні цінності, які вони так наполегливо та завзято захищають та підтримують,замість того, щоб шукати козла відпущення у різних спільнотах, несумлінно експлуатуючи цей брутальний злочин для отримання купки голосів».

 
Контакти: Хизб ут-Тахрір, Британія
Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Web: www.hizb.org.uk
Тіл.: 07074-192400
Tel.: +44 (0)7074 192400
E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Головне меню