Поїздка Кемєрона на Близький Схід викриває лицемірство, беспринципність та капіталістичну натуру британської зовнішньої політики. Лондон, Великобританія, 22 лютого 2011 року

Британія
Друкарня

У той час, коли зброя, яку надає Британія, використовується задля винищення народу у Лівії, прем´єр-міністр Великобританії Девід Кемєрон прибув до Єгипту для зустрічі з військовим кервіництвом та здійснення турне для сприяння продажу англійського озброєння, у супроводі  представників кампаній BAe Systems, Rolls Royce и компанії QinetiQ, екс-голова якої Пауліна Невілл-Джонс зараз є міністром в уряді Кемєрону.

Таджі Мустафа, медіа-представник Хізб-ут-Тахрір у Британії так прокоментував візит Кемєрона: «Вкрай вражає пихатість, лицемірство, опортунізм та просунення капіталізму британського уряду. Не встиг ще розсіятися пил на площі Тахрір, як до Єгипту прибув Кемєрон, щоб впевнитися у відданості генералів Єгипту меті США, подібно до тієї відданості, які проявляв до того Мубарак протягом 30-ти років». 

Кемєрон намагається пропонувати свою зброю у регіоні, у той час як це озброєння використовується проти мирних громадян. Тієї миті, коли постало питання про використання Каддафі елітних військових підрозділів, підготовлених британськими частинами особливого призначення, Кемєрон лицемірно засуджує застосування «порочної» сил из боку Каддафі у Лівії та з боку правлячої династії у Бахрейні».

«Протягом десятиріч Британія та інші західні уряди постачали тиранам зброю, здійснювали фінансову та політичну підтримку, у той час як вони пригноблювали свої народи, і лише зараз вони заявили про відразу до політики».

«Привізши з собою 36 представників кампаній, 8 з яких займаються продажем зброї, у той час коли Єгипет перебуває в політичній кризі , він виявляє капіталістичне колистолюбство Британії, забезпечує корупцію та конфлікт інтересів у політичному класі, який шкідливо впливає на Ісламський світ та інші країни, які розвиваються».

«Він стверждує про те, що веде боротьбу за «свободу та демократію», у той час як нахабно заперечує можливість застосування ісламської системи правління(Халіфат) для регіону.»

«Народ Єгипту повинен стерегтися таких західних політиків, які подібно до Наполеона прибули з теплими словами, глибо приховуючи свої оголені амбіції на вплив та експлуатацію цієї стратегічно важливої країни».

«Ми закликаємо народ Єгипту чинити опір будь-якій зміні, яка схвалена західними силами. Свобода та демократія не більше аніж завіса, яка приховує колоніальні щупальця цих західних сил».

«Справжня зміна може відбутися лише шляхом розірвання порочного зв´язку з західними колоніальними країнами та захисту політичного процессу від їх впливу. Це можу бути здійснено лише Ісламською системою правління Халіфат, який на законній підставі запобіжить подібного впливу та корупції, влаштує істинно підконтрольний уряд, обраний народом, та припинить сваволю в ісламському світі, яка тривала десятиріччями».

Контакты:
Хізб ут-Тахрір Британія
Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Web: www.hizb.org.uk
Телефон: 07074-192400
Tel.: +44 (0)7074 192400  
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головне меню