Лівійці не потребують чергової колоніальної війни США та Великобританії. Ми закликаємо війська мусульман звільнити Лівію

Британія
Друкарня

Лондон, Британія, 9 березня 2011 р. Британія та Франція заявили про обговорення проекту резолюції військової інтервенції до Лівії і без зони польотів.

Прилюдно та за зачиненими дверима, Америка також веде дискусії з цього приводу та каже про можливі дії,які відповідають і в той же час суперечать тому, що пропонують європейці. Заявлені «добрі наміри» однозначно викрито як тією брехнею, яку ми чули протягом вторгнення до Іраку та Афганістану, а також тим, що  ці країни протягом десятиріч озброювали та підтримували Каддафі.

 

Таджі Мустафа, інформаційний представник Хізб-ут-Тахрір у Британії, коментуючи заклики до західної інтервенції, заявив:  «Західна інтервенція до Іраку та Афганістану призвела до вбивства тисяч громадянських осіб, тортурам в Абу Грейбі, Баграмі та Гуантанамо, а також до постійної відсутності безпеки. Не дивлячись на усе це, західні уряди мають нахабність вдиратися до чергової мусульманської країни».

«Подібно до того, як це мало місце при підготовці вторгнення до Іраку,Захід перекрутить аргументи на користь інтервенції:порятунок людей з рук смертоносного диктатора та сприяння розповсюдженню «демократії» у Північній Африці. Не дивує те, що люди у цьому регіоні заперечують ці аргументи, бо були свідками продажу Британією режиму  Каддафі озброєння, яке зараз використовується проти них. Усього 2 роки тому назад війська SAS Британії начав спеціальні сили Каддафі, а зараз вони кажуть про  турботу щодо людей!»

«Якщо б Захід дійсно турбувався би щодо народу Лівії, чому вони не казали про свої теперішні наміри кілька років тому назад,а замість цього відправляли свою бізнес-еліту задля забезпечення доступу до лівійських покладів нафти. Якими б не були заявлені причини,західні уряди втручаються лише для реалізації своїх стратегічних інтересів, економічної експлуатації ісламського світу та запобігання появи істинно незалежної ісламської сили – держави Ісламський Халіфат. Необхідно повернути та поставити під сумнів усі заклики до вторгнення».

«Подібно до багатьох людей у регіоні, ми нагадуємо усіх, що потужна Єгипетська армія є тією силою,яка повинна втрутитись до Лівії задля скинення Каддафі. Прийшов час повернення епохи, у якій ісламський світ буде вирішувати свої проблеми без західного колоніального вторгнення. Потужна 450-ти тисячна армія Єгипту повинна знехтувати накресленими колоніалістами кордонами та негайно прийти у дію заради визволення своїх братів та сестер Лівії. Народ Лівії, Тунісу, Єгипту та народи усього Ісламського світу є частиною однієї Ісламської Умми, яка жила разом, доки колоніалісти не роз´єднали її штучним кордонами. Спільно з силами, які звільнили деякі частини Лівії, армія Єгипту допоможе покласти край розбрату та бійкам, які тривають, та усуне виправдання для іноземної інтервенції».

Головне меню