7 травня Хiзб ут-Тахрір Британія організовує демонстрацію солідарності з Ісламською Уммой

Британія
Друкарня

Хiзб ут-Тахрір Британія закликає приєднатися до демонстрації 7-го травня.

Медіа представник Хiзб ут-Тахрір в Британії Таджі Мустафа у відео зверненні сказав: «По всьому арабському і мусульманському світу люди піднімаються і повстають проти тиранення правителів, які тероризують і пригноблюють їх. Піднімаються проти убогості, корупції і рабської залежності від заходу. Слідуючи сунне нашого Пророка ﷺ, який сказав: « ..Найкращий джихад це вийти проти несправедливого правителя і відчитати його навіть якщо вас уб'ють..» 

По волі Аллаха наші брати і сестри віддають свої життя і закликають до змін!

Що ми можемо зробити і як ми можемо підтримати ці зусилля? Ми не знаходимося в Сана, Тріполі, Каїрі, дамаску або Бахрейні. Але аллах ﷻ описав цю Умму як єдину Умму, де б ми не знаходилися! Тому ми підтримуємо зусилля мусульман і ми відчуваємо їх біль.

Брати і сестри ми повинні призвати до реальних змін! Змінам, які відповідають Ісламською ак'иде, нашій історії, нашим цінностям. Реальні зміни — це Ісламська система Халіфат.

Прийдіть підтримати Умму! Прийдіть продемонструвати підтримку близькосхідним революціям! Приходите і приєднуйтеся до демонстрації в Лондоні 7-го травня.»

Хiзб ут-Тахрiр Британiя
18.04.2011
14 Джумада Ал-Авваль

Головне меню