Солідарність з повстаннями в мусульманському світі

Британія
Друкарня

Дорогі Брати і Сестри!

Ми застали дивні часи. Часи, коли ситуація в ісламському світі змінюється щодня, а то й щогодини, і це дивовижно. І хвала Аллаху, що ми живемо в такі брешемоєна, коли вітер змін відчуває кожен з нас.

 

Ми бачимо, як п'ятниці в ісламській Умме змінилися. П'ятниці, які просто були черговим днем ​​щотижневої молитви в мечетях, після якої всі розходилися по домівках і на роботу, стали вдень, колився Умма сподівається! Коли всі ми чекаємо новин, а тирани трясуться, переживаючи за свої трони!

Це сприятливий час, яке знищило песимізм в деяких людях. Вони говорили: «А, ви з Хізб ут-Тахрір закликаєте до халіфату, цього ніколи не буде.Ви говорите, що ця Умма оживе і люди зміняться - брат не витрачай мій час, не мороч мені голову ». Всі ці аргументи були зруйновані, але не нашими зусиллями, а зусиллями тих сміливців, які повстали з усього мусульманського світу!

І я хочу нагадативам, що все це відбувається по милості Аллаха ﷻ і тільки з Його допомогою! У Корані Аллах говорить в такому сенсі: «Якщо Аллах допоможе вам, то ніхто не зможе вам нашкодити, але якщо Аллах не допоможе вам, то ніхто не зможе надати вам допомогу». «Уерующіе повинні покладатися тільки на Аллаха ».

Ісламська Умма переживає дивні часи!

На площі Тахрір у Каїрі, зустрічалися дивні гасла: «Ми залишимося, а ти, Мубарак, підеш!» Один чоловік тримав плакат з написом: «Моя дружина чекає меня будинку, але я нікуди звідси не піду, поки ти, Мубарак, не втечеш! »І ще один найкращий на мій погляд:« Кандаліза, Кандаліза, дай швидше Мубараку візу ». Мусульмани усвідомлюють хто є господарями цих правителів!

Але також ми бачимо дуже сумніе картини - події, що відбуваються в Лівії та Сирії. Ми постійно чуємо про бомбардування, про розстріл демонстрантів у таких містах, як Місрата або Дера. Перш ніхто не чув назв цих міст.

Кожен день мусульмани встають і виходять на вулиці, Кидаючи виклик тиранам. І як казав наш Пророк ﷺ: «Найкращий джихад - це сказати слово істини несправедливого правителя, навіть якщо вам за це уб'ють». Тому вони є героями, якими ми пишаємося!

Ми також чуємо з екрана телевізорівісламські гасла, слова, висловлювання, які звучать там, незважаючи на всі запевнення ЗМІ про те, що ці події не мають нічого спільного з Ісламом: «Немає бога крім Аллаха, і шахід улюбленець Аллаха». Коли люди гинуть, що ми чуємо з вуст мусульман? Прізиви до демократії, свободі, реформам? Ні! Ми чуємо такбір: «Аллах великий», ми чуємо: «Шахід - улюбленець Аллаха».

Ми бачимо, як мусульмани піднімаються, і з цього ставати зрозумілими 2-е речі:

1. Зміни будуть продовжуватися.

2. Період правління цих тиранів закінчився і їхні дні полічені. Не дивлячись на те, що вони намагаються цьому запобігти.

Ми повинні задатися питанням: «Які зміни ми хочемо бачити в мусульманському світі, і яка наша роль?»

Часом спостерігається картина, коли деякі мусульмани, бачачи відбуваються події, сидячи на дивані, кажуть: «МашаАллах, МашаАллах, таке відбувається, дуже цікаво», - і на цьому їх дії закінчуються. Хіба так повинні реагувати мусульмани, которие відповідальні перед Аллахом за донесення Істини?

Така поведінка є неприйнятною!

Пророк (с.а.в.) дав нам відповідь на питання про те, які зміни ми хочемо бачити в мусульманському світі, у своєму хадисі переданому імамом Ахмадом: «Буде період пророцтва і він триватиме стільки скільки побажає Аллах, ... потім буде період Халіфату по метод пророцтва, який триватиме стільки скільки побажає Аллах, ... потім буде період монархії, який триватиме стільки скільки побажає Аллах, ... потім буде період тиранії, який триватиме стільки скільки побажає Аллах, ... потім зновунастане період Халіфату за методом пророцтва », - і він замовк.

Тому відповідь на питання про те, які повинні бути зміни, очевидний.

Але інше питання полягає в тому, як ми повинні поступати? Бути сторонніми спостерігачами і говорити: «МашаАллах, МашаАллах, раз Посланник Аллаха так сказав, значить так і буде ».

Але ж сахаби, знаючи цей хадис, не сиділи вдома і не казали: «Ну, раз Пророк ﷺ сказав, що буде Халіфат після пророцтва, значить він буде».

Ні! Вони зустрілися під навЕСОМІ у Бану Саїда та дискутувати між собою (ансари і мухаджирі). Оскільки вони знали про те, що Аллах здійснює зміни за допомогою своїх щирих рабів! І вони не сиділи вдома з дружинами, а діяли!

І тому сьогодні, розуміючи що відбуваютьсяподії і бачачи нападки на Іслам, кожен мусульманин повинен сказати собі: «Я хочу бути тим, за допомогою кого Аллах притвору в життя останню частину цього хадиса. Я молю Аллаха про те, що б Він зробив мене з числа тих, чиїми руками він здійснить це зміна! »

Дорогі брати і сестри!

Мусульмани повстають проти тиранії, окупації і несправедливості. Тому ми, Хізб ут-Тахрір (Британія), починаємо велику кампанію. І однією з її завдань є пробудження в мусульман на заході почуття солідарності з їх братами і сестрами в ісламському світі, по засобом нашої ак'иди.

Аллах у Корані говорить в такому сенсі: «Ви є однією Уммой і Я ваш Господь ...» Тому ми прагнемо донести до наших братів і сестер, що проблеми мусульман в ісламському світі є проблемою всіх мусульман. Хіба не зачіпає наші почуття те, що ми бачимо як хтось з мусульман отримує кулю в голову в Санаа (Ємен) або в Дера (Сирія)? Ми прагнемо нагадати нашим братам і сестрам, що всі ми є частиною однієї великої Ісламської Умми і реальное зміна - це Ісламська система Халіфат, як сказав про це у своєму хадисі наш Пророк ﷺ.

Реальні зміни - це зміни у відповідності з віропереконання людей. А ці люди - мусульмани! Вони виходять протестувати після п'ятничної молитви.Протестуючи, вони кажуть: «Ля іляха ілляЛлах (Немає бога окрім Аллаха)». У своєму житті вони хочуть жити у відповідності з тим, що приніс їх Пророк ﷺ. Вони не хочуть бачити жінок в бікіні, вони не хочуть бачити поширення алкоголю, тому що, видіте чи, це вигідно для туризму.

Тому реальні зміни можливі тільки за допомогою Ісламської системи Халіфат. І ми повинні прагнути бути тими, за допомогою чиїх рук Аллах здійснить це. Ми повинні бути тими, хто закликає до Ісламського зміни!

Я також хочу звернути вашу увагу на те, які зусилля докладаються для того, щоб не допустити цих змін.

1. Це фізичні дії. Те, що робить Кадафі у Лівії, Саліх в Ємені, Ассад в Сирії - все це відбувається з благословення Америкі та її союзників.

2. Це пропаганда. В Америці близько тижня тому відбулася Американська ісламська конференція, на якій велася велика дискусія про те, що робити з ісламськими настроями цих революцій, як бути з «ісламістами» та ісламськими группамі?

Мета таких конференцій - це дати зрозуміти мусульманам, що вони можуть здійснити будь-які зміни, але тільки не Ісламські зміни. Говорити про що завгодно, але тільки не про Халіфаті і Шаріаті.

Так само це спрямовано на те, щоб ввести в замешательство деяких мусульман. Коли деяким представникам ісламських груп Єгипту під час інтерв'ю задають питання, типу: «Ви хочете системи Халіфат, ви хочете законів Шаріату для Єгипту?», - Вони ніяковіють і не можуть толком відповісти, кажучи: «Ми хочемосправедливості ». Їх запитують: «Чи будете ви укладати мирний договір з Ізраїлем?», - Вони відповідають: «Ми хочемо договору по справедливості».

Я хочу сказати, що захід намагається посіяти розгубленість у мусульман, щоб вони не знали до яких змін потрібно прагнути. Деякі мусульмани, які готові віддати своє життя заради Аллаха і Ісламу, перебувають у розгубленості, тому що вони неможуть пояснити що таке Ісламська система Халіфат.

Тому ми починаємо кампанію: «День солідарності», «День єдності з мусульманами в ісламському світі». Усі ми є Уммой з одного ак'идой, Кораном, Пророком ﷺ. Як ми не можемо відчуватитаку ж біль, що і мусульмани в ісламському світі. Тому ми звертаємося до мусульман заходу: «Брати і сестри, ви є частиною цієї Умми і ви повинні підтримати свою Умму. Ви повинні закликати до реальних змін в Умме. »

У рамках цієї кампанії мипрагнемо досягти двох цілей:

1. Ми повинні протистоять тій брехні, яка обрушується зараз на Іслам, як наприклад твердження того, що Халіфат і закони Шаріату будуть їх мучити людей і поверне їх в 7 століття і т.д і т. п. Нам необхідно розкрити ложность цієї пропаганди. Ми повинні бути тими, хто пояснить це людям. Люди повинні зрозуміти що таке Халіфат! І зараз найбільш підходящий період. Все: і мусульманський світ, і захід говорять про необхідність змін. Ми в Хізб ут-Тахрір говоримо про це на протяженіі 50-років. Зміни - це те, для чого ми працюємо.

2. Після 7 травня «Дня солідарності» ми плануємо проведення низки заходів, іншаАллах. Це дебати, дискусії, роз'яснення того, як система Халіфат буде вирішувати проблеми з безробіттям, з тиРанією і т. д. Ми повинні показати те, що Ісламська система Халіфат, яка виходить від Творця небес і землі, Милостивого і Милосердного, може вирішити всі ті проблеми про які говорять люди. І тепер настав час для того, щоб втілити цю систему в життя.

Таджи Мустафа,

Лондон, Великобританія.

Головне меню