Баха Мусса: Звинувачення окремих осіб допомагає приховати злочин уряду Британії

Британія
Друкарня

Лондон, Великобританія, 8 Вересня 2011 р. У відповідь на результати розслідування вбивства Баха Мусси британськими військовими, міністр оборони Великобританії Ліам Фокс звинуватив у смерті Баха Мусси « відсутність дисципліни у деяких британських військових», легко проігнорувавши злочинне рішення англійської держави вдертися та окупувати Ірак, що і призвело до смерті неліченої кількості інших людей, у числі яких Баха Мусса.

Баха Мусса був вбитий в Іраці, знаходячись в ув’язненні у британців від отримання 93 поранень, а доповідь військових за 2008р. поклала усю провину на те, що військові «погано навчені протидіяти заколотам».

Таджи Мустафа, офіційний представник Хізб-ут-Тахрір у Британії ,з цього приводу заявив: «Не дивно, що уряд Великобританії намагається перекласти провину зі свого рішення увірватися до Іраку на «відсутність дисципліни у деяких військових», яка, згідно з їх точкою зору, і викликала смерть Баха Мусси. Невже Баха Мусса не був спочатку заарештований як заколотник по підозрі в опорі іноземній окупації і тільки після цього його катували і забили до смерті?».

«Уряд Великобританії був змушений запізно визнати за собою ганьбу побиття людини до смерті, але продовжує захищати тваринне вторгнення до цілої країни заради «свободи та демократії», використовуючи килимні бомбардування , потрясіння та викликати страх, «шок та трепет», касетні бомби, і багато інших дій, які призвели до смерті величезної кількості іракців від рук окупантів, що не підлягає рахунку».

Окупація Іраку та жорстоке ставлення до пересічних жителів Іраку  з боку західних військ є показовим у зовнішній політиці Заходу по відношенню до мусульман. Демонізуючи Іслам та мусульман, характеризуючи Іслам як «ідеологію зла», здійснюючи нападки на Шаріат та Халіфат, теперішні західні політики створили клімат, коли їх військові можуть забити невинну людину до смерті і катувати численну кількість інших».

«Ці події, поряд із підтримкою з боку тиранічних правителів Ісламського світу, включаючи Каддафі та Мубарака, вказують величину їх бажання дискредитувати усі норми та принципи, які вони проповідували до цього у світі, з однією лише метою - стримати відродження в ісламському світі».

«У мить, коли народи усувають маріонеткові режими на Близькому Сході, Хізб-ут-Тахрір закликає народи регіону встановити нову систему, яка буде вести уперед та буде вільна від втручання західних колоніальних сил».

Понедiлок 21 Шавваля 1432 х.
19.09.2011

Головне меню