Правда мерзотної змови між Британією та катами Каддафі

Британія
Друкарня

Лондон, Великобританія, 5 вересня 2011р. У той час, як уряд Великобританії вихваляється «гуманітарною інтервенцією» до Лівії, у зв’язку з вилученням документів з офісів Мусси Коуса, колишнього голови служби безпеки та правої руки Муаммара Каддафі,було розкрито факти, що вказують на об’єм співучасті Британії та Америки у катуваннях та видачі лівійських опозиціонерів.

Ці факти показують, як ґрунтовно Захід підтримував нелюдський режим Каддафі проти його супротивників аж до самого початку народних повстань у лютому.

Коментуючи це, Таджі Мустафа, офіційний представник Хізб-ут-Тахрір у Британії, заявив: «Це викриття є лише черговою плямою на дискредитованій репутації західних націй, а також викриває їх лицемірство та претензії на моральне лідерство».

«У той час, як Девід Кемєрон говорить про «права людини» у новій Лівії, британська служба М16 та ЦРУ Америки брали співучасть у катуваннях та видачі ворогів режиму Каддафі. Коли про ці факти запитали у Вільяма Хейга, міністра закордонних справ Британії, він спробував перекинути провину на колишній уряд, і сказав, що не буде коментувати питання безпеки, у той час, як усього декілька місяців назад уряд Кемєрона озброював та підтримував нелюдський режим Каддафі, встановивши з ним « тісне співробітництво з питань безпеки».

Зрозуміло, що у момент зародження повстання у Лівії відмова Заходу від підтримки та озброєння Каддафі відбулася зовсім не через гуманітарні міркування. Це була спроба взяти під контроль процес змін, що почався у Лівії, таким чином, щоб захистити свої інтереси. Інтерес приборкання імміграції, отримання доступу до дешевої нафти та запобігання ісламського відродження - ось що керує колоніальною політикою Британії. Національна перехідна Рада (НПР) повинна стерегтися цих західних націй, які сьогодні пропонують підтримку для повернення нафтових справ на свої кола та отримання політичного та економічного  впливу. Народ не віддавав свої  життя задля усунення жорстокого прозахідного диктатора тільки для того, щоб побачити у своїх землях решту колоніального зашморгу».

«Лівія та увесь регіон сьогодні потребують істинної незалежності від економічного та політичного впливу західних капіталістичних націй, які для захисту своїх інтересів готові підтримати найжорстокіші диктатури та демократії, що вбивають своїх громадян. Тільки система ісламський Халіфат дасть щире ісламське керівництво, яке у черговий раз забезпечить істинну незалежність від західних сил та дозволить народам у регіоні самим контролювати свої багатства, економіку та політичну долю. Саме через це західні сили намагаються демонізувати відновлення Халіфату».

Хізб ут-Тахрір Британія
Понедiлок 21 Шавваля 1432 х.
19.09.2011

Головне меню