Еббот поширює брехню про Хізб-ут –Тахрір

Австралія
Друкарня

Тоні Еббот виступив з програмною промовою під час прийому, який було влаштовано  United Israel Appeal у Мельбурні 8 березня 2011р. Програмна промова концентрувалась на його підтримці  Ізраїлю та визнання внеску євреїв до процвітання Австралії.

Також у своїй промові від відзначив: «Варто визнати, що для екстремізму,чи він релігійний чи ні, нема місця у такій сталій плюралістичній демократії як Австралія, і я повинен згадати про Хізб ут-Тахрір у даному контексті, лідери якого у публічній формі закликають до вбивства єврейського населення».
У зв’язку з промовою лідера опозиції, Хізб ут-Тахрір в Австралії заявляє наступне:

1. Звинувачення містера Еббота на адресу Хізб ут-Тахрір є справжньою фабрикацією. Ніхто у Хізб-ут-Тахрір не закликає до вбивства єврейського населення. Ми кидаємо виклик містеру Ебботу з вимогою обгрунтувати свої безпідставні звинувачення щодо Хізб ут-Тахрір.

2. Критика Хізб-ут-Тахрір стосується утворення «Ізраїль», яке ми характеризуємо як незаконне державне утворення, яке стоїть на засадах вбивств та насильницького виселення народу Палестини.

3. Анти-ізраїльська характеристика не є еквивалентом анти-єврейської та антисемітської. Це є не інакше як просто зручним сполучанням, метою якого є наступне: заявити про себе як про жертву та викривити реальність. Іслам не дискримінує людей по расових, релігійних та етнічних ознаках. Іслам різнить людей лише на підгрунті їх благочестя перед Аллахом – за їх вчинки у боротьбі за істину та справедливість.  Грунтуючись на цьому, Хізб-ут-Тахрір зокрема, та мусульмани в цілому,  є проти будь-якої несправедливої окупації, вторгнення, пригноблення, не залежно від раси правопорушника.       

4. Звинувачення в екстремизмі  та насильстві, які лунають з вуст тих, хто підтримує Ізраїль, не мають кредиту довіри.  Саме «Ізраїль» послідовно використовує насильство задля утворення побудованої на насильстві  країни.  Саме «Ізраїль» утискає народ Палестини більше ніж півсторіччя. Саме «Ізраїль» продовжує примусово депортувати людей з їх земель та осель задля розширення своїх поселень.

5. Дійсність полягає у тому, що містер Еббот зокрема,та політичний істеблишмент в цілому, мають проблему не з Хізб-ут-Тахрір, а з самим Ісламом. Не маючи мужності визнати це, вони прикриваються, роблячи нападки на ісламські символи, одяг, цінності та організації. Хізб-ут-Тахрір наполягає на тому, що їх проблема полягає в остраху усунення західного втручання до Ісламського світу та відмови від інтеграційної політики на місцях».  

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір в Австралії
11 березня 2011

Головне меню