Сповіщення про смерть носія заклику

Австралія
Друкарня

В ім'я Аллаха, Якому  належить уся хвала, чисельне благословення Його благородному Посланцю.


كُلُّ نَفْسٍ ذَآئِقَةُ الْمَوْتِ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ فَمَن زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ وَما الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلاَّ مَتَاعُ الْغُرُورِ

«Кожна душа познає смерть, але тільки в День воскресіння ви отримаєте вашу плату сповна. Хто буде захищений від Вогню і введений в Рай, той набуде успіху, а земне життя — всього лише насолода оманою». (3:185).

Брати і сестри з Хізб ут-Тахрір в Австралії прощаються зі своєю сестрою Альфією умм Хассан, життєвий строк (аджаль) якої завершився у цю середу (19.9.2013) у положенні стрімко загострюваного раку, як це було встановлено Аллахом, Всевишнім, Тим хто дає і забирає життя.

Зі здорової і активної людини вона у лічені 2-3 місяці перетворилася у хворого, що очікує свою смерть без будь- якої надії на медичне вилікування. Це є уроком для усіх нас, чия молодість і сила обдурює нас, уводячи від реальності життя, її ефемерності, а також смерті і її раптового приходу.

Умм Хассан буда прикладом мусульманської жінки, хоча ми не приписуємо непогрішність жодній людині, адже рішення про праведність людини належить лише Аллаху. Вона була щирим служителем Ісламу і мусульман, яка невтомно працювала вдень і вночі заради Аллаха. Вона була однією з тих, хто спрямовувався  по шляху заклику і очолював жіноче відділення Хізб ут-Тахрір в Австралії. Вона також була матір'ю чотирьох дітей, яких виховувала у межах Ісламу з усіх своїх сил. Це (http://goo.gl/mO42nd) відео з виступом її 8-и річного сина, Хассана у час масового протесту в підтримку сирійського народу у минулому році, є свідоцтвом чудових плодів, які вона залишила, уходячи з цього життя.

Вона суміщала родинні справи і справи заклику, взявши Іслам центральною концепцією свого життя, короткого життя якщо мірити роками, але довгого, якщо мірити здійсненими вчинками.

Нехай Аллах обдарує її своїм безмірним милосердям, пробачить її недоліки і робить її з числа тих, хто увійде в сади, під якими течуть ріки, приготовані для богобоязливих. Також ми просимо Аллаха, щоб він у цей важкий час обдарував терпінням її чоловіка, дітей і родичів, які говорять: «Воістину, течуть сльози і серце в журбі, але ми говоримо лиш те, чим буде вдоволений наш Господь».


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Австралії
17 Зуль Къида 1434 р.х.
23/09/2013
No.: 12/13

Головне меню