Австралійське шпигунство – акт ворожості до Індонезії

Австралія
Друкарня

Задокументоване викриття виявляє факт шпигунства австралійської розвідки за керівництвом Індонезії за допомогою австралійських посольств на території даної країни у 2009 р.

Прослуховувались телефони президента Юдойоно, його дружини та його оточення. Індонезія відкликала свого посла із Австралії та висунула вимоги щодо вибачень, відкинувши реакцію прем’єр –міністра  Тоні Еббота як не відповідну.   

Було відомо іще до цього випадку, що Австралія моніторить Азіатсько-тихоокеанський регіон в інтересах США за допомогою «пунктів прослуховування». Управління радіотехнічної оборони Австралії співпрацює з американським АНБ з метою пресловутого шпигунства по усьому світу.  

Усман Бадар, офіційний представник Хізб ут-Тахрір в Австралії, коментує дану подію:

«Шпигунство Австралії стосовно Індонезії викриває заяви австралійського уряду про те, що він прагне до дружніх двобічних відносин з Індонезією.  

Шпигунство стосовно Індонезії є однією із численних форм австралійського неоколоніального втручання до ісламського світу, під керівництвом США. Раніше ми вже були свідками більш явних та жорстоких форм даного втручання під час вторгнення до Іраку та Афганістану.  

Ми засуджуємо  найжорстокішим чином цей акт ворожості австралійського уряду та його агресивне втручання скрізь усюди до ісламського світу.

Дешеві спроби прем’єр – міністра Тонні Еббота виправдати шпигунство інтересами національної безпеки, а також словами «усі уряди збирають інформацію» сміхотворні.  Чи почував би себе Тоні Еббот у безпеці, розуміючи, що його телефон прослуховують спецслужби іноземних держав?   

Його безвідповідальне ставлення до  даного питання вказує на пихате ставлення західних  націй до інших країн, згідно до якого вони ніби то мають право втручатися у справи інших.  

Ми завжди говорили про те, що посольства західних держав в ісламському світі використовуються у якості засобу для просування їх неоколоніального порядку денного. Адекватною відповіддю на подібне втручання буде жорстоке обмеження на присутність та діяльність даних посольств, якщо не повне їх видворення за кордони країни».  


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Австралії
Усман Бадар, офіційний представник
No.: 14/13
16 Мухаррам 1435 р.х.
19/11/2013
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Тел.: 0438 000 465

Головне меню