Батіг і пряник - найманцям... Велич і шана Шама - його народу

Америка
Друкарня

Нещодавно ми стали свідками поширюваної ЗМІ новини про запрошення «військової руйнівної ради» (представленого де Містурою, який є не більше ніж інструментом в руках ворогів мусульман у Сирії), а також жителів готелів і володарів дешевої честі до прийняття участі в зборах, де їм було продиктовано те, що вони повинні говорити і заявляти.

А тому вони і вийшли до нас із заявами, що не мали успіху навіть серед найменших політиків або людей, які спостерігають за політичними подіями.

З цих заяв не було зрозуміло нічого, крім того, що вони виставляють себе у світ, щоб повернути втрачену легітимність, і тоді їх приймуть їх пани в Білому домі. А після того, як завершився цей безглуздий і нікчемний спектакль з третьосортними акторами, вони «висунули мишу, видавши її за лева» під брехливими заявами і мерзенними виправданнями, що не личать рівню великої революції, яка розбиває об каміння всі змови.

У зв'язку з цим ми повинні сказати про три основні моменти:

1 - Америка і її реальність в цій благословенній революції після приблизно п'яти років боротьби;
2 - хто вони - ті, хто хоче продати революцію мучеників на невільничому ринку?;
3 - дійсна реальність Шама.

Говорячи про Америку, положення якої не є заздрісним у всіх частинах земної кулі, слід зазначити, що воно подібно положенню Фараона в останній період його правління в тому, що Америка ніяк не може погодитися з тим, що її час вийшов. А тому вона закликає нового Хамана заради свого порятунку і надає підтримку кожному, хто зможе надати їй будь-яку допомогу для збереження її життя, тому що вона прекрасно знає, що її дні вже полічені, що все тільки і чекають її смерті. Однак дивним є те, що Америка, усвідомлюючи, що її смерть - це питання часу і не більше, все ж прагне відкласти свою неминучу долю або зруйнувати те місце, з якого вийде велетень, який зламає її могутність. А тому вона витрачає весь свій вплив і використовує весь свій людський ресурс - але все це безглуздо і безрезультатно, тому що настав час, коли все повернеться на свої місця.

Що ж стосується торгівлі революцією, то після того, як землі Шама наситилися чистою кров'ю, пожертвуваною на шляху Аллаха заради придбання величі в цьому світі і добробуту в світі наступному, з'являються ті, хто починає торгувати нею, виходячи на передні ряди ринку, щоб продати її за мізерну ціну - приниження в цьому світі і в наступному! Вони переїжджають з готелю в готель, зі Стамбула в Ер-Ріяд і в Женеву, і найдивовижніше - це те, як невірний Захід повів їх подібно баранів у лоно переговорів, не доклавши до цього особливих зусиль, крім двох речей: пряник, покладений перед ними, і страхітливий батіг. Які ж погані їх виграш і мотивація! І якщо це і вказує на що-небудь, то тільки на ступінь тієї приниженості, в якій вони знаходяться!

Останнє - це реальність Шама. Шам - це місце збору і воскресіння. На цій землі в Судний день будуть зібрані люди, а тому зовсім не дивно, що на цій землі люди вичитують один одного перш, ніж вони постануть для звіту перед Аллахом. На цій землі буде битва при Гуті, в якій брехня буде відділена від істини, а справедливість - від гніту. Це місце, куди звернені погляди півтора мільярда мусульман. І в цьому не зможуть протистояти Шаму ані наймані агенти, ані правителі мусульман, ані учасники переговорів-зрадники, ані Америка з Європою - і всі вони будуть кинуті в прірву, з волі Аллаха.

Тут ми повинні звернути увагу спостерігача за подіями на те, що революція Шама не подібні до інших революцій, які можна було вкрасти і направити в бік смердючої демократичної системи. Як і не прийме ця революція того, щоб той, хто боровся, залишився на узбіччі подій, а «мешканці готелів» говорили від його імені. Ця революція з першого свого дня була ясною для усього світу, що вона - ісламська революція заради Аллаха, заради звеличення Його Великого Слова. Тисячі людей загинули заради того, щоб правління належало Ісламу, а не заради потворної капіталістичної системи, правителі якої не відають значення слів «самопожертва» і «боротьба». І скільки змовники не будували б свої підступні плани, їх хитрощі будуть не сильніше бурі в склянці або рухів зарізаної тварини. Закінчився ваш час і настав час Праведного Халіфату за методом пророкування!

وَقَدْ مَكَرُوا مَكْرَهُمْ وَعِنْدَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ وَإِنْ كَانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَالُ ٤٦

«Вони будували свої підступи, але їх підступи були в Аллаха. Але ж підступи ці могли зсунути гори» (14:46).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Д-р Махер Салех
Америка
24 Рабі ус-сані 1437 х.
03.02.2016

Головне меню