Заборона нікабу у Франції - предтеча заборони всіх ісламських атрибутів

Європа
Друкарня

بسم الله الرّحمن الرّحيم

Раніше ми застерігали мусульман від наслідків поступок в шаріатських вимогах, а також від небезпеки звернення до законів західних держав, які спрямовані на ліквідацію Ісламу як доктрини, системи і способу життя. Під час заборони носіння хустки мусульманці ми говорили, що мовчання щодо цього закону потягне за собою інші нормативи та закони.

І ось захід проводить стосовно нас, мусульман, політику поступовості в викоріненні ісламської ідентичності та самосвідомості.

Сьогодні Франція розв'язала запеклу кампанію проти носіння нікабу (вуалі, що покриває лице мусульманки) і прагне заборонити його, як раніше заборонила носіння хустки. Однак, на цей раз, заборона носіння нікабу набагато небезпечніша, ніж минула щодо носіння хустки. Оскільки заборона хустки стосувалася ісламської атрибутики в державних установах. У той час як заборона нікабу стосується усунення цієї ісламської атрибутики з громадських місць, тобто з суспільства в цілому. Це означає, що Франція після того, як ліквідувала ісламські атрибути у державних установах і переконалася в пасивній реакції мусульман, на цей раз наважується на заборону ісламських атрибутів у суспільстві.

О, мусульмани в західних країнах!

Якщо Франції вдалося заборонити носіння хустки на тій підставі, що це - один із проявів фундаменталізму, який неприйнятний для французького суспільства, то це означає, що вона буде забороняти і інші його прояви. Вона заборонить повсюдне носіння хустки, бороду, потім свята і жертвоприносення, потім азан, мечеті і все, що так чи інакше пов'язане з Ісламом.

Якщо Франція встигне в цій своїй політиці, то це означає, що вся Європа піде за її прикладом і стане втілювати цю політику. Якщо це станеться, то попрощайтеся з мусульманами в Європі.

О, мусульмани в західних країнах!

Ваші правителі і придворні улеми настільки боягузливі, що бояться стати перед обличчям Франції та її несправедливих законів. Тому ми закликаємо вас стати на захист своєї релігії. Не змиряйтеся з цим свавіллям. Спільно і роздільно (групами або індивідуально) проявляйте обурення цими законами, працюйте над захистом своєї релігії всіма законними засобами і способами.

Знайте, Аллах з вами і не залишить ваші діяння. Він неодмінно допоможе віруючим. Всевишній Аллах говорить:

(وَلَيَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن يَنصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ)

«Аллах неодмінно допомагає тому, хто допомагає Йому. Воістину, Аллах Всесильний, могутній »(22:40)


Хізб ут-Тахрір 01 Раджаб 1430
Європа 23/06/2009

Головне меню