Німеччина, нарешті, зробила заяву про поразку проекту культурного різноманіття

Європа
Друкарня

У книзі  «Імміграція на захід», видання Хізб-ут-Тахрір, Європа 2002 рік, подається:

У своїх заявах Захід неодноразово казав про прийняту політику по асиміляції іммігрантів та зроблених заходах у межах практичної частини даної політики. Але справжня мета, яка при цьому ретельно приховується, це повне «поглинання» іммігрантів.

 

Політика асиміляції, яка заснована на розпливчатому та однобокому розумінні культури, помилкова та повна протиріч.

Гасло «Асимілюйся або їдь звідси геть» уперше появилося у 90-роках, своє переродження та популярність воно набуло після подій 11/09/2001р., у Нью-Йорку та Вашингтоні. Очевидно, що даний принцип буде закладено у майбутню політику Заходу стосовно мусульман.

У книзі «Ісламська ідентичність», видана Хізб-ут-Тахрір, Європа у 2009 році, подається:

«Ідея культурного різноманіття була досить популярною у ряді західних країн, і багато політиків та мислителів підтримували її. У межах даної ідеї мало на увазі надання права збереження індивідуальності, як груп, так і окремих особистостей, при частковій, як річ, асиміляції, без примушення та насильства. Але, як про це сказав німецький філософ Йоган Хабермес: «Буревій уніс з собою цю думку, і люди, в тому числі і академіки, заговорили про те, що «просвіта» - це фортеця, яку необхідно захистити від ісламського радикалізму».Французький філософ Паскаль Брокнер, кажучи про помилковість ідеї культурного різноманіття, заявив, що вона, на його думку, веде до розщеплення суспільства та появі багатьох, ізольованих одна від одної, переслідуючих різні цінності груп, назвав це «расизмом не расистів». Так появився «просвітницький» фундаменталізм, який закликав захистити західну цивілізацію та цінності просвіти. Заборона хіджабу у Франції була виправдана збереженням секуляризму. У Німеччині,канцер Ангела Меркель закликала європейців захистити їх християнські цінності перед ісламськими радикалами та ворогами демократії. Секретар голови Ватикану папи римського Джордж Джейнзфайн попередив про ісламізацію Заходу та закликав боротися з ісламськими цінностями, оцінивши їх як «несучими загрозу» європейській індивідуальності.

Партія північного союзу, яка діє на території Італії, висунула вимоги вигнати геть усіх мусульман з країни. Депутат парламенту Нідерландів Вільдерс також заявив про необхідність вигнати геть мусульман, якщо вони не зречуться своєї віри. Варто відзначити, що політика примусової асиміляції, яка виражена у гаслі   «Асимілюйся або їдь звідси геть», що означає «Облишиш свій Іслам – живи, в іншому випадку -  покинь країну». Мусульманину нічого не залишається як облишити свої культурні цивілізаційні відмінності, відректися від Ісламу, щоб ніщо не чинило перешкод його прийняттю західної моделі індивідуума. Захід не задовольняється лише підкоренню мусульман  їх системі, він прагне до гегемонії над їх цінностями та поняттями. Для них важливим є відхід мусульман від їх релігії.

Тому ми спостерігаємо люту кампанію, яка скерована проти нашої релігії; на акиду, на шаріат, на Халіфат, Коран,нашого Пророка (с.в.а.), наше поклоніння, на арабську мову, на никъаб , на хіджаб, обрізання, жертвоприношення, мечеті, імамів, медресе, наші свята, інститут шлюбу .. на багато іншого.

Сьогодні заяви Ангели Меркель про поразку політики культурного різноманіття та проекту багатокультурного суспільства лише підтверджують наші слова. Дані заяви знаменують початок ери насильницької асиміляції та політики примусовості.

Та жалюгідна реальність,в якій перебувають мусульмани у Європі примушує нас іще раз спитати себе: Чи повторюється зараз трагедія Андалузії? (про це ми вже писали у прес-заяві від 17/09/2007р.). Питання, на яке була дана відповідь відомим американським дослідником Джеральдом Селентом, багато прогнозів якого здійснились, де він заявив: «Початок геноциду мусульман у Європі можливе поміж 2012 та 2016 роками». І залунають тоді голоси мусульман, з страхом схилившись перед доводом Максимільяна Робесперра (тобто перед гільйотиною): Слава Свободі, слава Демократії!

Шакір Асим

Член, представник Хізб-ут-Тахрір у німецькомовних країнах

№ 020

12 Зуль Када 1431 г.х.

20/10/2010 г.

Головне меню