Рішення про визнання Меджлісу кримськотатарського народу екстремістською організацією

Блог
Друкарня

Сьогодні було прийнято рішення про визнання Меджлісу кримськотатарського народу екстремістською організацією.

Ніхто не мав ілюзій про неупередженість російського правосуддя, але, безумовно, потрібно було взяти участь в судовому процесі для того, щоб зафіксувати весь цей фарс.

У 2003 р. рішенням Верховного суду РФ Хізб ут-Тахрір була визнана терористичною організацією і її діяльність також була заборонена на території Росії. Тоді суд пройшов в закритому режимі без залучення відповідача за позовом.

Наступність російського монстра в утиску мусульман продовжує мати місце. Вчора Хізб ут-Тахрір, сьогодні Меджліс, завтра буде Муфтіят і інші організації.

Незважаючи на відмінність наших ідеологічних і політичних поглядів для них ми всі на одне обличчя, ми - мусульмани. Не потрібно впадати у відчай. Все логічно. Все стає на свої місця. Так було з моменту анексії Криму в 1783 р. по сьогоднішній день.

З одного боку їх репресивна державна машина. З іншого боку наш беззахисний мусульманський народ, як частина великої Ісламської Умми. Терпіння, старанність, холодний розум, надія і віра в Аллаха, а також суворе дотримання його законам - головні запорука успіху в обох світах. Аллах ﷻ обіцяв перемогу цієї Умми і ця перемога вже в дорозі іншаАллах.

Головне меню