Ердоган висловив співчуття родині пілота збитого СУ-24

Блог
Друкарня

Ердоган висловив співчуття родині пілота збитого СУ-24, який за допомогою сучасного російського озброєння бомбив мирне населення в Сирії.

«Я в черговий раз заявляю, що поділяю біль з родиною загиблого російського пілота і висловлюю співчуття».

Згадав про Абу Джахля, який після початку пророчої місії Мухаммада (хай благословить його Аллах та вітає) виступив проти нього і жорстоко переслідував перших мусульман Мекки. Абу Джахль вбив першу мученицю Ісламу Сумаю, яка була матір'ю Аммара ібн Ясіра.

У битві при Бадрі мусульмани розгромили армію язичників, а сам Абу Джахль був убитий в цій битві.

Чи передається хадис від Пророка (хай благословить його Аллах та вітає), в якому він висловлював співчуття родині Абу Джахля?

Це і є справжнє обличчя "Realpolitik", про яке сказано в хадисі Пророка (хай благословить його Аллах та вітає) наступне:

Пророк, мир йому і благословення Аллаха, сказав: «Воістину, настануть для людей такі часи, коли будуть вірити брехунам і перестануть вірити правдивим; коли будуть довіряти зрадникам і підозрювати в зраді тих, хто заслуговує на довіру; і коли слово буде за рувайбіда ». Його запитали: "А хто такий рувайбіда?" Він відповів: «Неосвічений (нікчемний) людина, яка буде говорити про загальні справах!» (Ахмад, Ібн Маджа і ін.)

Головне меню