Чому ісламській Уммі нав’язується конституція невір’я?

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Новина:

У туніські газеті «Політика» 28/1/2014 р. Салва Тархуні опублікував наступне:

Регіональна та міжнародна ратифікація нової туніської конституції.

Арабські та європейські країни та міжнародна спільнота у цілому зустрічали народження нового немовля і з великими привітаннями та вітаннями вони звернулись до нового уряду та туніського народу, який сподівається, що нова конституція буде мати більше проблиску світла у майбутньому і покладе край хаосу та тиранії.   

На міжнародному рівні США вважають ратифікацію нової туніської конституції історичним моментом для туніського народу, підтверджуючи свою підтримку демократичного перехідного процесу у Тунісі.
 
Зі свого боку міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр у телефонній розмові з головою туніського уряду Алі Лараєд порахував ратифікацію нової конституції Тунісу та формування нового уряду історичним моментом у напрямку завершення шляху переходу.  
 
Зі свого боку британський уряд у прес-релізі, виданому їх міністерством закордонних справ учора, о понеділка, привітав остаточну ратифікацію нової туніської конституції, підтвердивши свою готовність підтримати новий уряд. Будь це на двобічній основі або у рамках підтримки міжнародної спільноти у його зусиллях до підготовки проведенню виборів та рішенню економічних викликів та викликів, пов’язаних зі сферою безпеки.  

Верховний представник Європейського союзу по закордонним справам та політиці безпеки Кетрін Ештон зі свого боку виразила свою задоволеність ратифікацією Тунісу нової конституції і знов згадала зобов’язання Європейського союзу бути на боці Тунісу у протистоянні викликам у найближчі місяці.    

Коментар:

Вітається нав’язування конституції невір’я Уммі Мухаммада ﷺ і не той шаріат, який ниспослав Аллах, щоб судили на основі нього люди. Місце тих невірних зайняли люди, які не із них. Навпаки, із числа наших синів і ті, які говорять на нашій мові. Але вони далекі від нас і нашого шаріату подібно Заходу від Сходу.

Я звертаюсь до свого народу із моєї Умми у Тунісі та інших ісламських країнах:

О, мої брати, і мій народ у Тунісі та інших країнах, чому ви озлобилися? Хіба не тому, що ваша система правління править законами невір’я та черпає конституцію із неї, що і викликало ваш гнів і ви повстали проти тиранів, щоб обмежити їх істиною. Чому ви повстали, якщо результати ті ж, які були до того. Але ці навіть гірше, тому що вони досягнуті ціною тих пожертвувань, гибеллю душ та втратою найдорожчого, що є у вас і ваших багатств. Хіба для цього ви гнівились та скоїли революцію?

Невіруючі люди у часи невігластва поклонялись ідолам, щоб вони наблизили їх до Аллаха, як вони вважали. А ті правителі поклоняються Америці та країнам невір’я, щоб віддалитися від Творця та Господа!

Що це за невігластво! Це невігластво віддаленості від вашого Господа та мовчанка стосовно здійснюваних гріхів та тиранії.

Хіба не досить цих змов проти вас, щоб пробудились володарі сили із числа вас, щоб обрушитись на ворогів та їх вельмож. Де ревниві сини, щоб покарати їх та прибрати це брудне політичне коло. Якщо ви досі не усвідомили небезпеку цієї змови, так коли усвідомите та приберете цю погань, яку готують для вас ваші вороги та їх прислужники із числа лицемірів, які бажають наблизитись до невірних та віддалитися від Аллаха.
    
Хіба не досить вам цієї конституції першої статті, в якій міститься явне невір’я, де панування належить народу замість Всевишнього Аллаха, Господа людей. Якщо цього не досить вам, щоб ви пробудились, то ось вам друга стаття, яка пов’язує вашу систему з доктриною демократії, яка і є невір’ям. Навіть арабська мова у цій конституції є предметом суперечок.

Хіба в вашій конституції не вистачає імен та назв, які виходять від невірних, стосовно яких Аллах не ниспосилав ніяких доводів, щоб приймати їх та заміняти закони Аллаха законами обмежених створінь та маючих потребу в усьому у своєму Господі. Ні, ви не візьмете закони авантюристів. В одній із доповідей говориться, що сімейні узи у цих гомосексуалістів до 2018р. будуть рівні нулю. Що з вами, чому ви хочете замінити закони вашого Господа та вашого пророка та квапитесь до проповідників у воріт Пекла. Тому я закликаю володарів сили покласти край цій феєрії та повернутись до Аллаха, щоб отримати велич у цьому житті та пошану воздаяння у наступному.

وَلا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ
Не думай, що Аллах не знає про те, що коять беззаконники. (14:42)

Написав для радіомовлення Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір


Абдулла Абдуррахман
Голова відділу публікацій та архівів Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
01 Рабіъ ус-сані 1435 р.х.
01/02/2014

Головне меню