Падіння останнього тутового листа, який прикривав наготу організації Арафата-Аббаса

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Президент Палестинської автономії Махмуд Аббас заявив, що нова палестинська країна не буде мати армії, і закликав НАТО стояти для підтримання безпеки, - повідомила газета Нью-Йорк Таймс за лютий 2014 р.

Коментар:

У межах триваючих мирних переговорів Аббас сказав, що він бажає постійної присутності НАТО на кордоні між єврейською країною та майбутньою Палестинською країною, і бачить, що НАТО повинно взяти на себе відповідальність за гарантування безпеки, замінивши сили безпеки єврейської країни.  

В інтерв’ю Аббаса з Нью-Йорк Таймс була обговорена низка питань, пов’язаних з безпекою, в яких Махмуд Аббас запропонував наступне: «Присутність єврейських солдатів на Західному березі, яка досягає п’яти років (замість трьох), а також демонтаж єврейських поселень у новій Палестинській країні через подібний графік». Він також сказав: «У Палестинської країни не буде своєї армії, але тільки сили у вигляді поліції. Більше того, місія НАТО полягає у запобіганні контрабанді зброї та боротьби з тероризмом, яких побоюється «ізраїль».  
 
Що стосується задачі НАТО, Аббас сказав: «Час їх перебування не буде обмежений, і вони (сили НАТО) можуть залишатись тривалий час у тих місцях, де вони захочуть, не тільки на східних, але і на західних кордонах, скрізь. НАТО може продовжувати залишатись, як побажає, для спокою ізраїльтян та нашого захисту». Аббас також визнав, що пропозиція використовувати НАТО не нова, сказав: «Ця пропозиція отримала підтримку колишнього прем’єр-міністра Ехуда Ольмерта, та президента Джорджа Буша, та їх схвалення».  

Дана пропозиція Аббаса співпадає з зусиллями держсекретаря США Джона Керрі закласти основу для фундаментальних принципів очікуваної мирної угоди, яка включає до себе:

План гарантування безпеки, а також повна демаркація кордону між Палестинською країною та єврейським утворенням на кордонах 1967 року, і визнання палестинцями країни євреїв та Єрусалиму як спільної столиці.

Строки цієї пропозиції також затверджені в інтересах як США та і НАТО, тому що вони з нетерпінням чекають цього, щоб зменшити військову присутність в Афганістані у значній мірі після перенесених за 13 років повторюваних поразок від рук афганського опору. А ця пропозиція Аббаса дає інше джерело життя для Америки у поверненні визнання важливості НАТО, яка є предметом постійних дискусій серед союзників Америки в  Європі.   

Такою є дійсність Аббаса, який надає іще одну можливість для американців замінити єврейську окупацію Палестини з групою хрестоносців та єврейських сил. І для нього не має значення, як довго сили хрестоносці будуть продовжувати залишатись у Палестині, і те, що вони будуть оточувати маленьку Палестинську країну з усіх боків. Його не цікавить нічого, окрім зміцнення американської гегемонії та НАТО у Палестині, щоб сили хрестоносців могли оберігати єврейське утворення та битися з силами держави Халіфат, встановлення якого близько, з волі Аллаха.

Це і є злий план «президента Палестинської автономії». Тому мусульманам Палестини необхідно відкинути цей план, та спрямуватись до роботи по встановленню держави Халіфат, який звільнить благословенну землю від єврейської та невірної нечисті, і поверне цю землю до лона Дар уль-Іслам.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем (може завадити людини добитися того, що їй угодно) і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).


Спеціально для радіо   Центрального медіаофісу Хізб ут-Тахрір     
Абід Мустафа
09 Рабіъ ас-сані 1435
09/02/2014    

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_33127

Головне меню