Це стан відчайдушних

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Газета Аль Кудс Аль-Арабі оприлюднила статтю під назвою “Мусульмани і євреї не згодні із забороною “халяль забивання тварин” у Данії. У статті говориться, що у понеділок, 17 лютого 2014 року до Міністерства сільського господарства Данії надійшло рішення, яке забороняє забій тварин без повного оглушення. Це привело до обурення релігійних меншостей, особливо мусульман і євреїв - вони проти рішення, яке заборонить забивання шляхом “халяль” у мусульман і “кошерним” шляхом у євреїв, що є одним із вкорінених стовпів у релігійному житті послідовників цих двох релігій.

Зі свого боку, міністр сільського господарства і харчової промисловості Данії Дан Йоргенсен, який підписав рішення, що забороняє релігійні способи забою тварин, сказав, що права тварин важливіше релігійних обрядів, і що Швеція та Норвегія скоро приймуть подібне рішення. Він зазначив, що рішення щодо повного оглушення тварини перед забоєм не суперечить принципам свободи віросповідання.

Коментар:

Всевишній Аллах говорить:

حُرِّمَتْ عَلَيْكُمُ الْمَيْتَةُ وَالدَّمُ وَلَحْمُ الْخِنْزِيرِ وَمَا أُهِلَّ لِغَيْرِ اللَّهِ بِهِ وَالْمُنْخَنِقَةُ وَالْمَوْقُوذَةُ وَالْمُتَرَدِّيَةُ وَالنَّطِيحَةُ وَمَا أَكَلَ السَّبُعُ إِلا مَا ذَكَّيْتُمْ

Вам заборонені мертвечина, кров, м'ясо свині і те, над чим не було сказано ім'я Аллаха (або що зарізане не заради Аллаха), або було задушене, або забите до смерті, або подохнуло при падінні, або заколоте рогами чи задране хижаком, якщо тільки ви не встигнете зарізати його...(05:03)

Ось іще один наказ із наказів Аллаха поряд з іншими законами шаріату, проти яких Захід приймав і приймає рішення або закони, які забороняють мусульманам дотримуватися цих наказів. Після того, як мусульман вразив розпад ісламської держави, яка захищала мусульман і вирішувала проблеми їх та інших людей, яка була зруйнована руками злочинця, єврея Мустафи Кемаля, цей злочинець почав цю справу, а за ним послідували невірні і їх шістки-виконавці, які були поставлені правителями в ісламських країнах. Ці шістки почали суперничати у своїх спробах знищення вчення і законів Ісламу. Деякі з них забороняли жінкам носити хіджаб,  інші видали указ, що забороняє заклик до молитви під приводом незручностей і занепокоєнь, що одні проявили свою ненависть руйнуванням мечетей чи перетворенням їх у церкви та інші будівлі. І те, що відбувається з мечеттю Аль-Акса з систематичного нападу на неї, не далеко від усього цього, це усе ніщо інше як відчайдушні спроби запобігти поверненню Ісламу світовою державою, як це було раніше, державою неперевершеної сили у світі.

Вони намагалися знищити Іслам, спотворити його і зробити так, щоб мусульмани втратили його цінність та силу і не залишилося жодного способу чи плану, який би вони не використовували на цьому шляху. Але вони не знають про ту істину, що вони можуть перемогти мусульман у якийсь момент, але ніколи не зможуть спотворити чи перемогти саму релігію. Оскільки Аллах поручився в тому, що Він збереже її від спотворення та зникнення, і в результаті підступні плани невірних обернулися проти них самих, а мусульмани завзято і міцно вхопилися за Іслам та почали повертатися до їх свідомості, і їх чисельність збільшується, а чисельність невіруючих зменшується, тому що багато з них переходять в Іслам.
 
Так, невіруючі втратили надію і вже втомилися від постійної поразки, яка найбільшим чином проявилася у революції народу Сирії, благословенного Шаму, які відмовилися підкорюватися невір'ю і його послідовникам. У результаті, невірні стали борсатися у своїх рішеннях, діях та хитрощах у відношенні до цих стійких і щирих мусульман. Тому, невірні почали застосовувати усі види вбивств, вигнань, тюремних ув'язнень і катувань, але у відповідь вони побачили тільки терпіння, стійкість і мужність віруючих, а також відсутність страху у них окрім як Аллаха перед обличчям брехні.

الْيَوْمَ يَئِسَ الَّذِينَ كَفَرُواْ مِن دِينِكُمْ فَلاَ تَخْشَوْهُمْ وَاخْشَوْنِ

Сьогодні невіруючі зневірилися у вашій релігії. Не бійтесь же їх, а бійтеся Мене. (05:03)

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ваша сестра: Радия
22 Рабі ус-сані 1435 р.х.          
22.02.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_33532

Головне меню