«Погляд народу» розкриває істину про правителів Іраку

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Багдад, інформаційні агентства передають про заяву Муктади ас-Садра у середу 18 лютого 2014 р., коли він «атакував» уряд Іраку і палату голів, закликаючи іракців до широкої участі у майбутніх парламентських виборах. Ось частина того, що він говорив:

«Воістину, в Іраку немає сьогодні життя, немає безпеки, немає миру. Іраком правлять вовки, що жадають крові, ними править група, яка прийшла ззовні у вигляді чорної хмари. Тут кров тече від імені закону і релігії, прикриваються законом і релігією проливаючи кров невинних».

«Ми живемо за диктаторського правління, яке утвердилося на несправедливості, вбивствах, корупції, купівлі голосів для подальшого перебування при владі»

Коментар:

Ми не дивуємося тому, як описують Ірак після американської окупації, на зразок того, як оголошують про смерть. З’явилося багато прикладів хаосу, розгулу і беззаконня. Більше того, стали жителі Іраку при злощасній смердючій проектом смерті, зростає число вбитих серед них щодня, так що не буває навіть у країнах, що з головою занурилися у війну…але ось іронія: стовп зі стовпів правління Муктад ас-Садр вийшов з мовчанки подібними промовами, хоча сам є власником національної петиції, у нього в розпорядженні сорок народних представників у невдалому і пропащому парламенті, а також п’ять міністрів, зведених ним…це було тільки за двома причинами:

1. Життя приходить у забуття в усьому, що дає йому продовження, як, наприклад, безпека, благородне правління, сприяння інтересам людей та їх засобів проживання. Це відбувається через відмову уряду від усього святого та відмови від їх обов’язків, окрім як з «турботою про справи людей», яка передбачає собою початок розстановки пріоритетів. У протилежному випадку це призводить до несправедливості та монополії правлячого класу у майні та прибутку, які є меншістю порівняно з чорною масою людей та простого народу, і коли народ, позбавлений прав, почне вимагати своє право, нехай навіть на носіння зброї, що буде природним наслідком, то бідність та смерть повернуться як два брати …! Кожен із цих злочинів тягне за собою для правителя-пригноблювача тяжкий розрахунок у Аллаха Всевишнього.
 
Правду сказав Посланець Аллаха ﷺ, коли сказав:

من ولي من أمر المسلمين شيئا، لم ينظر الله له في حاجته حتى ينظر في حاجتهم، ويؤدي إليهم حقوقهم

"Хто взяв на себе щось із справ мусульман, Аллах не подивиться на його нужду доти, допоки він не буде дивитись нужду мусульман та віддавати їм їх права."

Також він  ﷺ сказав:

من ولي من أمر المسلمين ثم أغلق بابه دون المسكين والمظلوم وذوي الحاجة، أغلق الله تبارك وتعالى أبواب رحمته دون حاجته وفقره أفقر ما يكون إليها

"Хто взяв на себе щось із справ мусульман, після чого зачинив свої двері від жебраків, пригноблених та тих, хто терпить нужду, то Аллах Благословенний та Всевишній зачинить двері Своєї милості від його нужди та бідності, і стане він іще бідніше."

Це джерело, на яке вказав чоловік, який виступив з цією заявою, висунувши носа і навіть додав до нього, сказавши, що ця правляча група не відноситься до цієї країни і не зобов’язана  їй у вірності, а навпаки прийшла із-за кордону по їх вказівці  разом з невірними окупантами, іноді вбираючись у шати релігії, а іноді шати політики, щоб виправдати свої злочини справою рук своєї пастви. Воістину, вже пролунав азан їх кончини та розсіювання «чорної хмари» і це шлях із шляхів Аллаха Потужного Всемогутнього.  

وَلَنْ تَجِدَ لِسُنَّةِ اللَّهِ تَبْدِيلًا

 «і ти не знайдеш змінення в установленні Аллаха» (33:62)

2. Розкриття абсолютного невігластва нових правителів Іраку в управлінні та політиці і найнебезпечніше у цьому це невігластво у законах шаріату Аллаха Всевишнього. Вони ті, хто розкололи людей, стверджуючи, що їх правління ісламське, що вони піклуються про релігію та мазхаби, але насправді підмінили це західним капіталізмом та оманливою акидою, яка вивергає крайнє зло, що паралізує країну, як, наприклад, брехлива демократія, підроблена свобода, права людини, які стали застосовувати як прикриття для знищення того, що залишилося і розкрадання ресурсів, а також для здачі майна Умми західним компаніям, залишаючи по більшій частині крихти для місцевого населення, що не розуміє обману і не знаходить правильного шляху. Були залишені заводи та згорнуто розвиток усіх галузей. Загинули безрезультатно – і цим прикладам нема кордонів – сотні мільярдів в одному лише електроенергетичному секторі, на багатій кількості проектів-підробок. Це не те, що будувати в’язниці згідно з міжнародними стандартами …! В одних тільки розстрілах за 2013 рік секстанським урядом було вбито 170 людей.  

Що ж стосується сільського господарства, то його наздогнав удар та нехтування у такій країні як Ірак: на землю переважного землеробства постачаються навіть імпортні овочі та фрукти, незважаючи на наявність двох великих річок. Безробітна молодь, яка в основному має вищу освіту, випрошує гідної праці. Сектора освіти від шкільного до університетського знищуються та змінюються на порожні по змісту навчальні програми і тут нема чого додати.

І наприкінці хочеться сказати, що нема для нас іншого виходу із усієї цієї кризи, окрім як якщо Аллах Святий покладе цю роботу на щирих людей, які бажають досягнення Другого Праведного Халіфату, щоб об’єднати світ у безпеці та благородстві, яке відновить ісламську Умму на місці, яке їй належить, щоб ця Умма повернулась так, як оповістив нас наш Господь Всемогутній:        

كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ

«Ви є кращою із общин, яка з’явилась на благо людства, наказуючи робити схвалене, утримуючи від засуджуваного та віруючи в Аллаха». (3:110)


Спеціально для радіо Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір
Абу Зейд
Медіа-офіс Хізб ут-Тахрір, вілаят Ірак
22 Рабіъ ус-сані  1435 р.х.
22.02.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_33533

Головне меню